skip to Main Content
uden kemi

Dit sunde barn – sådan!

Vil du gerne give dit barn 1-12 år en naturlig sund opvækst? Mangler du tid og overskud til at skabe et sundere og gladere familieliv uden kedelig kemi?
Læs mere

BABY

Min bestseller BABY i ny udgave er din komplette guide til en naturlig sund mad, kosttilskud, udstyr og tøj til din baby.
Læs mere

uden kemi

Grøn Stue

Onlineuniverset Grøn Stue er din genvej til en sund, bæredygtig og kemifri hverdag. Du får ubegrænset personlig rådgivning.
Læs mere

uden kemi

Gavekort til Grøn Stue

Køb et gavekort til 1 måned på Grøn Stue. Glæd din datter, søster eller veninde med de bedste genveje til en sund og glad familie med overskud.
Læs mere

uden kemi

Familie Master Uddannelsen

Transformér dit familieliv og bliv certificeret til at kunne løfte, støtte og inspirere andre forældre til at skabe et mere nærende familieliv.
Læs mere

uden kemi

Sund familie med probiotika

Hot viden og konkrete tips til at styrke immun-forsvaret, om fermenterede grøntsager og hemmeligheder i tarmfloraen.
Læs mere

Grøn Stue

Kosttilskud

Er du i tvivl om, hvilke kosttilskud du bør tage – og hvornår på dagen? Er det svært at navigere i junglen af kosttilskud? Uvildig saglig info.
Læs mere

uden kemi

Makeup uden kemi

Slut med at være bekymret for kedelig kemi i din makeup. Guide til et væld af rene grønne makeup-produkter, lige så skønne som dem, du kender.
Læs mere

uden kemi

Hudpleje uden kemi til hele familien

Denne guide gør det supernemt for dig at vælge de reneste produkter inden for al hud- og hårpleje til hele familien. Du undgår fejlkøb med skjult kemi.
Læs mere

Kom styrket igennem overgangsalderen

Simple og effektive tiltag, der forebygger gener i overgangsalderen og gør den til en vital livsfase. Hedeture og søvnbesvær m.m. kan forebygges!
Læs mere

Keramik uden kemi

Bly er så giftigt, at alt bly er for meget bly. Men bly er tilladt i keramik og porcelæn til fødevarer. Styr nemt uden om det med denne guide.
Læs mere

uden kemi

Ryd op

Færre ting, mindre stress, mere ro. Til dig, der har svært ved at rydde op, holde orden og give slip på ting, du ikke bruger. Oprydning er bæredygtigt!
Læs mere

uden kemi

Bæredygtig Investering

Hvad arbejder dine penge for, når du sover? Din opsparing kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Alle kan være med, også på et lille budget!
Læs mere

uden kemi

Bæredygtig Økonomi

Få et godt og trygt forhold til penge og et arbejdsliv, der gør dig glad. De vigtigste nøgler: Succes som selvstændig – uden at knokle.
Læs mere

uden kemi

Bæredygtig Pension

Din pension handler om din fremtid – og det er alt andet end kedeligt. Er dine pensionsordninger i overensstemmelse med dine værdier?
Læs mere

Giv dit barn et sundt forhold til mad

Sådan giver du dit barn et sundt forhold til mad, en stærk sundhedsintegritet og et balanceret forhold til søde sager. Gode råd om kræsne børn.
Læs mere

kaffeguiden

Kaffeguiden

Alt om god sund kaffe! Er kaffe hot eller not? Kaffe for gravide og ammende. Hvor køber jeg den bedste kaffe – både på budget og luksus?
Læs mere

TE-maet

Alle typer te kan indeholde stoffer, der kan skade sundheden. Lær at vælge te med omtanke, særligt til små børn, gravide og ammende.
Læs mere

Forarbejdet Mad

Færdigmadens hemmelige vej til middagsbordet. Styr uden om de kemiske stoffer, som forarbejdet mad kan have mødt.
Læs mere

uden kemi

Bæredygtige Gaver

Shoppeguide med over 200 forslag. Gør det nemt at vælge bæredygtige gaver til både bedstefar, baby, beauty-elskeren og bagenørden.
Læs mere

uden kemi

Krea uden kemi

Den vildeste genvej til at vælge sikre hobbyprodukter uden skadelige kemiske stoffer til dig selv og dit barn.
Læs mere

uden kemi

Blid Detox

Lær at detoxe korrekt. Undgå de gængse fejl om detox. Vigtig info til ammende, gravide og dig, som er belastet af skimmel, kviksølv eller aluminium.
Læs mere

uden kemi

Balance med Bach

Støt let, effektivt og billigt dit barn og dig selv bedst muligt i en verden i forandring. En guide om Bachs blomsterremedier.
Læs mere

uden kemi

Øko Inderst Inde

Shoppeguide med økologisk/bæredygtigt undertøj til mænd og kvinder, også gravide og ammende. Masser af brugererfaringer.
Læs mere

uden kemi

Resistent stivelse

Sunde kulhydrater, som kan støtte vægttab, gavne tarmfloraen og dermed immunforsvaret og fordøjelsen. Lær at få dem nemt på menuen.
Læs mere

uden kemi

Fluorstoffer og azoler

Vil du gerne minimere din og dit barns udsættelse for skadelige kemiske stoffer i hverdagen? Så er dette tema noget for dig!
Læs mere

uden kemi

På bløde stoffer …

Guide til moderne stofbleer og menstruation med god kemi. Forkæl dig og dit barn med luksus i trussen og omkring rumpetten!
Læs mere

uden kemi

Bæredygtig Helhed

Få en ny og bredere forståelse af bæredygtighed og blive klogere på, hvordan du kan blive mere bæredygtig på alle livets mange områder.
Læs mere

uden kemi

Sansemotorisk Førstehjælpskasse

Effektive øvelser til børn, som har svært ved at sove, bevæge sig på bestemte måder, koncentrere sig, sidde stille, indlære eller er sensitive.
Læs mere

uden kemi

Hvad fortæller dine gener?

Et tema for dig, der døjer med intolerance, allergi, træthed, knas med fordøjelsen eller stofskiftet. Og for dig, som gerne vil optimere din sundhed.
Læs mere

uden kemi

KØD – på den bæredygtige måde

Kan man være klimabevidst og spise kød? Ja! Lær at spise og købe kød på en bæredygtig måde, der ikke skader klimaet – faktisk tværtimod.
Læs mere

uden kemi

Low FODMAP for begyndere

Har du eller dit barn ofte ondt i maven, mavekneb af f.eks. løg, oppustet mave eller knas med at komme på toilettet? Så få hjælp her!
Læs mere

uden kemi

Friluftsliv med god kemi

Dyrk udendørslivet uden at udsætte dig selv og din familie for skadelig kemi. For det kommer man let til, hvis man ikke kender de rene produkter.
Læs mere

uden kemi

Gå rent i fisk

Sådan får du mere fisk og skaldyr på menuen – også til dit barn. Få styr på, hvilke fisk, som er bæredygtige og uden skadelige kemikalier.
Læs mere

uden kemi

Slip knokleriet

Kender du følelsen af, at “livet er hårdt”? Må du ofte klemme ballerne sammen for at klare dine to-do-lister? Så er dette tema fuld af guldkorn til dig.
Læs mere

uden kemi

Baby uden kemi

Ny kæmpe shoppeguide til bæredygtigt udstyr og tøj uden kemi til baby. Nemmere bliver det ikke at give dit barn en sund start på livet.
Læs mere

uden kemi

Naturlig hudpleje

Har du med tør og sart (vinter)hud? Få naturlig førstehjælp af hudplejeekspert og bioanalytiker Mette Themsen fra Bettes Handmade Skincare.
Læs mere

uden kemi

Få energien tilbage

Er du træt med træt på? Er du mor? Savner du den energi, du havde engang? Brokker kroppen sig, når du vil være mere aktiv? Så er der hjælp her!
Læs mere

uden kemi

“Jeg orker ikke endnu en vinter med snot og hoste!”

Sådan kommer du igennem vinteren med naturligt sunde børn. Til dig, som ikke orker mere snot og hoste. Styrk dit barns immunforsvar med ny viden.
Læs mere

kemifri

Er det farligt?

Du har nok ofte hørt, at et kemisk stof er såkaldt farligt. Men hvad vil det egentlig sige, at et stof er farligt? Og hvad betyder det for dig og mig?
Læs mere

uden kemi

Tasker uden kemi

Med den shoppeguide kan du hoppe lige i mål til de rene valg af dametasker, rygsække, skoletasker, punge m.m. Undgå fejlkøb med skjult kemi.
Læs mere

uden kemi

Kemifri solafskærmning

Ultimativ grøn shoppeguide om persienner, gardiner m.m. Solafskærmning kan være fuld af problemkemi, som afgasser til indeklimaet.
Læs mere

uden kemi

GAPS for begyndere

Spis din tarm og hjerne rask med GAPS-diæten. Relevant til fordøjelsesproblemer, autoimmune sygdomme, eksem, depression, ADHD m.m.
Læs mere

uden kemi

Boost dit barns hjerne

Top Fem til at booste dit barns hjerneudvikling. Nyttig viden samt prioriterede og lavpraktiske råd om kost, kosttilskud og problemkemi.
Læs mere

uden kemi

Kemifri have

Alt til giftfri og miljøvenlig havedyrkning og planter. Undgå kemisk krigsførelse i altankasser, køkkenhave og blomsterbede.
Læs mere

uden kemi

Styrk dit barns selvværd

Forstå hemmeligheden bag et højt selvværd og lær, hvordan du styrker dit barns selvværd – og dit eget!
Læs mere

uden kemi

Byg og Bo Kemifrit

Genveje og praktiske anvisninger til de grønne valg, når du skal vedligeholde, renovere eller købe bolig. Undgå dyre faldgruber med problemkemi.
Læs mere

uden kemi

Mæt og stabil uden sukker

Spiser du for meget (sukker)? Vil du gerne have et balanceret forhold til mad? Bliver du aldrig rigtig mæt? Vil du tabe dig? Så er dette tema for dig!
Læs mere

uden kemi

A-vitamin – det misforståede vitamin

Gravide rådes oftest til at sky levertran, lever og leverpostej som pesten. Men det kan føre til udviklingsforstyrrelser hos fostret.
Læs mere

uden kemi

Kemifri dåsemad

Dåsemad kan indeholde bisphenoler og andre slags problemkemi. Hop direkte til de gode grønne valg med denne shoppeguide.
Læs mere

uden kemi

KOKOS

Kokosolie er superfood. Familievenlige opskrifter, tips, shoppeguide til kokosmælk uden bad boys og eksklusivt uddrag fra bogen Kokosolie.
Læs mere

uden kemi

Forstyr ikke hormonerne!

Få den nyeste viden anno 2018 om hormonforstyrrende stoffer. Særligt relevant for dig, som er (kommende) gravid.
Læs mere

uden kemi

“Hjælp! Mit barn er syg igen!”

Syv Simple Trin til Hurtigere Helbredelse og Flere Raske Dage. Bonus: Problemknuser til de mest almindelige vintersygdomme.
Læs mere

uden kemi

Forstå dit stofskifte

Mange kvinder har et ubalanceret stofskifte. Ofte uden at vide det. Det kan give træthed, lav energi, vægtproblemer og humørsvingninger.
Læs mere

uden kemi

Undgå Forstoppelse

Sådan forebygger og helbreder du forstoppelse hos dit barn. Vigtig viden, du ikke får andre steder. Tips om mad og kosttilskud til babyer og børn.
Læs mere

uden kemi

Vaccination – dit valg

Et nuanceret syn på det danske børnevaccinations-program. Få det bedst mulige grundlag for at træffe et oplyst og bevidst valg om vaccination.
Læs mere

uden kemi

Mikrotræning

Træning for dig, som ikke har tid. Hverdagsvenlige mikrotræninger, som gør det let at komme godt i gang. Også efter graviditet.
Læs mere

uden kemi

Nærende Familierelationer

Lær at undgå kritik, bebrejdelser, skænderier og udbrændthed. Unikke værktøjer kan blive din genvej til at skabe nærende familierelationer.
Læs mere

uden kemi

Fond for begyndere

Sundhedsgevinsterne ved fond og knoglesuppe er enorme! Budgetvenlig, nem og bæredygtig superfood, der booster immunforsvaret.
Læs mere

uden kemi

Vital Vinter

Sådan får du vitalitet, sundhed, lys og forårsfornemmelse i de mørke vintermåneder! Simple trin til mere energi og glæde i en kold tid …
Læs mere

uden kemi

Glutenfri

Glutenfri opskrifter på brød, boller og kiks. Lær at bage glutenfrit på en ny sundere måde. Mange babyvenlige opskrifter. Langtidshævet med surdej.
Læs mere

uden kemi

Sikker og kemifri maling

Har du svært ved at gennemskue, hvor du finder de reneste malinger? Få nyttig viden, konkrete anbefalinger og bedste pris på maling uden kemi.
Læs mere

uden kemi

Et liv med ro

Savner du tid til at være sammen med dit barn og din partner? Er du træt af, at der sjældent er ro på i dit familieliv? Lær at skabe tid og ro i hverdagen.
Læs mere

uden kemi

Træn med Anna Bogdanova

Anna Bogdanova, bestsellerforfatter kendt fra tv, har designet et UNIKT træningsprogram til alle (trætte) mødre. Du finder det kun her.
Læs mere

Stærke knogler hele livet

Der er ikke belæg for, at indtag af komælks-produkter giver stærke knogler. Men hvad gør man SÅ?! Guiden har fokus på børn 1-12 år.
Læs mere

uden kemi

Tapping til børn

En times videointerview med Anne Hejselbjerg. Blid og effektiv hjælp til selvhjælp, når dit barn har udfordringer med søvn, angst, indlæring m.m.
Læs mere

vitaminerogmineraler

Vitaminer og mineraler til børn

Sådan bliver dit barn sund, frisk og harmonisk med optimale doser af vitaminer og mineraler fra sund mad og kosttilskud. Konkrete anbefalinger.
Læs mere

uden kemi

Kærlig førstehjælp til morkroppen

Lær at sidde rigtigt, trække vejret og løsne spændinger. Simple trin, så du undgår at belaste din krop og se slap ud. Nemt at gå til og for alle!
Læs mere

uden kemi

Overtøj uden kemi

Det ER muligt at finde overtøj uden kemi; jakker, frakker, flyverdragter, regntøj, overtræksbukser. Uden flourstoffer. Til både det lille og store budget.
Læs mere

uden kemi

Min klare grænse

Oplever du, at andre overskrider dine grænser? Kommer du tit til at overskride dine egne grænser og f.eks. sige ja, når du mener nej?
Læs mere

fermentere

At fermentere – sådan!

Fermentering er det nye sort i køkkenet! Lær at lave supersund sodavand. Opskrifter på bl.a. mælkekefir og den sundeste morgenmad til børn.
Læs mere

god kemi i dit køkken

God kemi i dit køkken

Undgå skjult kemi, når du opbevarer og tilbereder familiens mad! Tips, shoppelinks og nyttig viden om køkkengear, mademballage og -opbevaring.
Læs mere

oko

100% øko uden at flænse dankortet

Guiden til dig, der drømmer om en grønnere hverdag, hvor du få råd til at købe økologisk og bæredygtigt hele vejen rundt.
Læs mere

uden kemi

Den sunde madpakke

Sunde og nemme madpakker, som børnene vil elske! E-bog med over 100 sider om madpakker. Førstehjælp til dig, der er kørt fast i rugbrødsrillen.
Læs mere

uden kemi

Nærende Mad

Får dit barn nok nærende mad? Er dit barn småt-spisende eller “kræsen”? Ammer du? Er det svært at holde vægten? Så er denne guide for dig!
Læs mere

uden kemi

BAGT!

I denne e-bog lærer du at bage sundt brød og boller med luftig krumme og sprød skorpe. Opskrifterne er simple og med få ingredienser.
Læs mere

god kemi

Top Ti Til God Kemi

En hjælpende hånd til at prioritere, så du kan sætte ind, hvor det batter mest på den gode kemi i din og dit barns hverdag. Særlige tips til gravide!
Læs mere

uden kemi

Gear Ned

Har du svært ved at falde hurtigt til ro? Er du udfordret på at falde i søvn? Har du tankemylder? Denne lydfil får dig effektivt ned i gear.
Læs mere

uden kemi

Forstyrrende hormoner fra vugge til grav

En spændende rejse i hormonforstyrrende stoffer med omdrejningspunkt i et kvindeliv fra fostertilværelsen og frem til overgangsalderen.
Læs mere

uden kemi

Hormonforstyrrende stoffer i din hverdag

“Hormonforstyrrende stoffer … det lyder kedeligt … og hvad har det egentlig med mig at gøre?” Temmelig meget. For du har dem i kroppen.
Læs mere

uden kemi

Nyeste viden om hormonforstyrrende stoffer

Bliv tryggere i dine valg og beslutninger, så du ikke føler dig såkaldt “hysterisk”, men bare … klog og på forkant med udviklingen omkring skadelig kemi.
Læs mere

uden kemi

Fibermyten

Guldtips til din tarm. Ny og overraskende viden om fibre og fuldkorn, der ikke er så sunde, som de fleste tror. Og kender du de gode sunde fibre?
Læs mere

2014-08-23-11.40.28-1

Fodtøj med god kemi

Der kan gemme sig meget kedelig kemi i læder og skind. Denne e-guide er smutvejen til sko, støvler og andet fodtøj uden kemi til hele familien.
Læs mere

MG_45751-710x1024

Morgenmad – sund og nem

Er det svært at få tid til at lave god sund morgenmad? Er du faldet i havregrynsfælden? Får dit barn nok god næring til dagens vigtigste måltid?
Læs mere

uden kemi

Not Made in China

Jeg anbefaler at undgå fødevarer fra Kina, også økologisk. Hop direkte i mål med de trygge ikke-kinesiske produkter via denne shoppeguide.
Læs mere

Rose Maimonide

Bæredygtigt tøj til kvinder

Hvor finder du det lækre bæredygtige tøj? Hvordan får du råd til en økologisk garderobe? Denne guide giver dig alle svarene og genvejene.
Læs mere

uden kemi

Økologisk børnetøj

Nu bliver det nemmere at købe økologisk børnetøj! Oversigt A-Å med danske og udenlandske fysiske butikker og webshops med økologisk børnetøj.
Læs mere

uden kemi

Real Foods for Begyndere

Nærende Kost til Travle Familier! Lær de simple hemmeligheder bag nærende basiskost, som holder dig og din familie sund, stærk og rask.
Læs mere

farvel fytin NY featured image SHOP

Farvel Fytin!

Mineralerne fiser ud af din krop, hvis du ikke langtidshæver dit brød og iblødsætter dine mandler. Her er nøglen til at optage alt det sunde!
Læs mere

uden kemi

Legetøj uden kemi

Hvis du kunne gå ind i hvilken som helst legetøjs-butik og være sikker på, at det legetøj, du valgte, var uden kemi og crap. Sådan er det bare ikke.
Læs mere

uden kemi

Sådan får du dit barn til at spise flere grøntsager!

Knæk koden til kræsenhed! Tips, øjenåbninger og opskrifter på sunde retter, som en smagssensitiv guldklump glad sætter tænderne i.
Læs mere

uden kemi

Tandpasta uden kemi

Mange tandpastaer indeholder et hormon-forstyrrende stof, som ikke skal deklareres. Måske også din? Få genvejene til de sikre valg uden kemi.
Læs mere

uden kemi

Fedt nok – hele livet

Sundt fedt til hele familien. Får dit barn nok sundt fedt? Er du i tvivl om fiskeolie eller stegefedt? Ved du, at fedtmangel kan blokere for vægttab?
Læs mere

uden kemi

“Er du ikke lige en tand for hysterisk?!”

Sådan tackler du bedst andres spørgsmål og kritik i forhold til dine valg omkring en sund og grøn – eller bare lidt anderledes – livsstil i familien.
Læs mere

uden kemi

Grøn Stues Problemknuser

Hjælp til selvhjælp til at lindre og kurere al verdens lidelser og skavanker hos dig selv eller dit barn med naturlige metoder.
Læs mere

uden kemi

Hjemmeguides med Katrine Birk

Videoguides, som med simple metoder lærer dig, hvordan du og dit barn nemt får bedre søvn, mindre stress og uro. Effektiv hjælp til selvhjælp.
Læs mere

healende lydfil

Heartbliss healende lydfil

Instant hjælp til at transformere dårlig samvittighed, stress, træthed og en følelse af ikke at være god nok. Alt det favner denne lydfil!
Læs mere

uden kemi

SØDT – på en sundere måde

Hvis intentionen om sund livsstil bli’r til en lille vattet regnorm, når kollegernes morgenbrød eller skålen med dårlig chokolade kalder på dig.
Læs mere

uden kemi

Det Naturlige Rejseapotek

Har du styr på “the basics” til familiens rejseapotek? Lær at lindre småskavanker naturligt og effektivt, så ferien ikke ødelægges af sygdom.
Læs mere

uden kemi

Tag en ret med!

Nem sund mad til buffet. Du er fuldstændig tom for idéer og nægter at lave den samme ret, som du altid plejer at ende op med. Velsmagen er i top!
Læs mere

uden kemi

Sunde Snacks

Nemme mellemmåltider for hele familien. Sund snack på 1 minut. Søde/salte lækkerbidder. Byg et smart snacklager. Genveje til hapsere “on the go”.
Læs mere

uden kemi

Slip din Bekymring

Bekymrer du dig meget – f.eks. omkring dit barn? Er dine valg motiveret af, at du prøver at undgå noget? Lær at leve i tillid uden frygt og bekymring.
Læs mere

uden kemi

Den Lille Grønne til Hus og Hjem

Praktisk shoppeguide til den sunde bæredygtige husholdning. Sådan bliver det meget nemmere at være grøn forbruger og undgå skjult kemi.
Læs mere

uden kemi

Superfood for alle

Find de ekstra sunde fødevarer i supermarkedet og bliv pot og pande med ”eksotisk” superfood, som giver dig mest valuta for pengene.
Læs mere

uden kemi

Udstyr A-Å til børn

Udstyr til børn kan indeholde et festfyrværkeri af kemikalier, som kan skade dit barns sundhed. Hop direkte i mål med de trygge valg her!
Læs mere

uden kemi

Genbrug, styling og sy-selv

“Hvordan får jeg mit drønkedelige hverdagstøj til at se lækkert ud på 2 minutter?” Og hvor finder jeg det fedeste genbrugstøj? Få tips og genveje!
Læs mere

sund is

Sund is

Opskrifter på sunde is med og uden mælke-produkter. Nu kan du med god samvittighed sige JA til en is, hver dag – selv til morgenmad!
Læs mere

uden kemi

Skønne Sunde Solskinsdesserter

Forførende jordbærtærte, mælkefri koldskål og børnevenlige ispinde. Kun naturlig sødme fra frisk eller tørret frugt samt honning.
Læs mere

uden kemi

Skøn pakkekalender uden crap!

Er du træt af 24 x klisterblød Plastic Fantastic, panikindkøbt i supermarked og Tiger de sidste dage i november? Her er løsningen uden kemi!
Læs mere

uden kemi

De-stress December

Har du svært ved at falde i søvn? Tynger vintermørket dig? Er dit selvværd lavt? Savner du glæde og energi? Så er dette tema for dig.
Læs mere

uden kemi

Nærende Jul

Sådan bliver din december bæredygtig og økologisk. E-bog med genveje, tips og inspiration til en bæredygtig og nærende jul uden stress.
Læs mere

uden kemi

Sund julemad

Opskrifter og inspiration til lækkersund julemad. Alle opskrifterne er uden gluten og mejeri og med et minimum af naturlig sødme.
Læs mere

uden kemi

Julestjerner

Ønsker du en december med nærvær, ro og lækkersund mad? Fri for travlhedsvrisne forældre, sukkerspeedede unger og for mange æbleskiver?
Læs mere

kemifri

Bæredygtig Julekrea med børn

E-bog med nemme, grønne og hyggelige kreaprojekter, som du kan lave i december med både små og store børn.
Læs mere

Rar december uden stress

Minikursus med lydfiler, tekst og refleksionsøvelser, der guider dig til en stressfri og nærende juletid.
Læs mere

Back To Top