skip to Main Content

Forstyrrende hormoner fra vugge til grav

“Hormonforstyrrende stoffer … det lyder kedeligt … og hvad har det egentlig med mig at gøre?”

Temmelig meget. Du har dem i din krop. Alle har dem i kroppen.
Dit ufødte barn får hormonforstyrrende stoffer fra dig i vuggegave.

Der kan være hormonforstyrrende stoffer i din mad, konservesdåser, tøj, medicin, vinylgulv, madras, kosmetiske produkter, TV, møbler …

For 4. år i træk var jeg “med på en lytter” til Center for Hormonforstyrrende Stoffers årlige infodag.
I denne guide bliver du derfor opdateret med den allernyeste viden på området.

Jeg formidler det på en letfordøjelig måde som en spændende rejse med omdrejningspunkt i et kvindeliv fra fostertilværelsen og frem til overgangsalderen.

Fostre, nyfødte, småbørn og børn/unge i puberteten er mere følsomme for hormonforstyrrende stoffer end andre, fordi stofferne i disse faser af livet kan give permanente effekter.

Igennem infodagen blev jeg bekræftet i og mindet om, hvor vigtigt det er at være opmærksom på hormonforstyrrende stoffer i min hverdag.

Jeg har fokus på det i både mine bøger og i mine e-guides, som du alle sammen finder inde på mit online univers Grøn Stue.

 

hormoner

 

 

Hvad venter du på?

Jeg har efterhånden oplevet virkelig mange gange, at en af mine opgaver er at være tidligt ude med at formidle vigtig viden.

Det tager ofte årtier, før forskningsresultater fører til officielle anbefalinger og lovgivning.

Jeg oplevede bl.a., at en del af mine anbefalinger i min bog BABY, som udkom i 2011, blev implementeret i Sundhedsstyrelsens opdaterede anbefalinger om spædbarnsernæring i 2015.

Allerede i 2011 begyndte jeg at fraråde tun til børn pga. indholdet af kviksølv. Det blev officiel anbefaling fra Fødevarestyrelsen i 2015.

Tilbage i 2011 begyndte jeg at advare kraftigt mod fluorstoffer i bl.a. overtøj og mademballage. Det er der først nu ved at komme opmærksomhed omkring, men stadig ingen lovgivning.

Så hvis din smag er til at handle, når det er tydeligt, at det er klogt at tage sine forholdsregler, ja så vil du få meget inspiration og nyttig viden fra dette tema.
Du vil med garanti blive klogere og få nye informationer, som du ikke kendte i forvejen.

Temaet hjælper dig også til at blive tryggere i dine valg og beslutninger, så du ikke føler dig såkaldt “hysterisk”, men bare … klog og på forkant med udviklingen.

Min hensigt med temaet har været at gøre emnet overskueligt og konkret, så det inspirerer dig til nemme skridt til en grøn hverdag frem for at “lamme” med bekymring og frygt.

Det sidste tjener nemlig ikke noget formål.

 

hormoner

 

Sådan får du det serveret…

Temaet består af en lydfil og en video. Lydsporet er det samme.
Varigheden er 49 minutter.

 

Sådan får du fat i guiden …

FORSTYRRENDE HORMONER FRA VUGGE TIL GRAV er udelukkende tilgængelig i mit onlineunivers Grøn Stue.

Som medlem af Grøn Stue får du adgang til FORSTYRRENDE HORMONER FRA VUGGE TIL GRAV og alle mine andre e-guides, e-bøger og ca. 150 opskrifter til en samlet værdi over 7.500,00 kroner.

Samtidig får du adgang til en lang række favorable faste rabatter på alverdens økologiske varer.
Det koster kun fra under 5 kroner om dagen at være medlem af Grøn Stue.

Jeg forkæler også alle mine omkring 600 medlemmer med fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning fra mit dygtige fagteam og jeg på medlemssiderne. På hverdage får du oftest svar fra dag til dag.

Ja, tak!

Jeg vil gerne være medlem af GRØN STUE

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE?
Så klik her og læs mere!

Back To Top