skip to Main Content

Stærke knogler hele livet

Der er mange myter om, hvordan man bygger stærke knogler. En af de mest hardcore herhjemme er, at det kun kan ske ved at indtage en halv liter komælk dagligt.
Men det er ude af trit med realiteterne.

En gruppe forskere har gennempløjet de eksisterende undersøgelser om komælks indflydelse på stærke knogler.

Konklusion er klar: Der er ikke belæg for, at indtag af komælksprodukter giver stærkere knogler.

Det er således en forældet myte, at de stærke knogler i er hus, bare man serverer riiiigeligt med komælk for sit barn hver dag.

Men hvad gør man SÅ?!

Med denne guide i hånden er du godt klædt på til at give dit barn stærke knogler hele livet.

Anbefalingerne gælder til børn 1-12 år.

Vidste du …
at sødmælk og andre fede mælkeprodukter indeholder meget mere af vitaminerne A, D, E og K samt omega-3 sammenlignet med skummetmælk og andre magre mælkeprodukter?

stærke knogler

Sådan bliver STÆRKE KNOGLER HELE LIVET din…

STÆRKE KNOGLER HELE LIVET er en e-guide og PDF. Den er udelukkende tilgængelig på min inspirationsportal Grøn Stue, som er en medlemsklub.

På Grøn Stue får du adgang til samtlige mine e-guides, bl.a. om legetøj uden kemi, kosttilskud, overtøj uden kemi, sund mad, økologisk tøj, opskrifter, god kemi i dit køkken og meget, meget mere.

Den samlede værdi alene i e-guides er over 7.500,00 kr.

Så det er nærmest ren foræring, at du kan få adgang til det hele i 30 dage for en engangsinvestering på kun 199 kr. – uden bindingsperiode!

Jeg forkæler også alle mine omkring 600 medlemmer med fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning hos mig i min brevkasse i medlemsforum.

Jeg er 100 % fri for enhver form for økonomiske interesser, affiliates, procenter eller noget i den dur. Jeg skal heldigvis ikke sælge dig noget.

Du er hjertelig velkommen på Grøn Stue!

Ja, tak

Jeg vil gerne være medlem af GRØN STUE

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE? Så klik her og læs mere!

Back To Top