skip to Main Content

Sund familie med superfood til immunforsvaret

Tina Scheftelowitz (hende med de suværæne salater) gør det. Se selv her hvad Politiken skriver om dét.

Steinerfolk gør det – og de blive forbasket sunde af det (se her og her)

Tyskerne elsker det (sauerkraut!). Køerne gumler det (ensilage). Camilla Plum lovpriser det. Ja, man har faktisk gjort det i sådan cirka 5.000 år.

Det, de gør alle sammen, er, at de spiser mælkesyregærede grøntsager. Relish på højt plan og samtidig superenkelt. Fordi det er sundt, smager godt og giver umami; “den gyldne smagsløfter”.

Det handler om Superfood Til Immunforsvaret; nemlig probiotika og prebiotika. Og det er lige netop emnet for denne e-bog!

Missionen er at knække koden til en hverdag uden sygdom, skranten, snot og hoste.

 

 

 

Nøglen ligger i tarmen. Ja, måske lidt nørdet, men det gør den altså.
En sund tarmflora er den bedste forudsætning for en sund og rask familie med overskud til det sjove (her er Kleenex, panodil og hostesaft ikke inkluderet).

Du kan booste tarmen på flere måder.
Den billigste og mest direkte er ved at gå i køkkenet og lave dine egne mælkesyregærede grøntsager.

Det er nemmere end du tror og garntrisse helt vildt meget sundere, end du nogensinde har drømt om. De syrlige strimler er noget af en velbevaret hemmelighed, men den skal du da ikke snydes for!
De kan blandes med råkost, overhældes med æblesirup, puttes inden i madpandekager og andre gode sager, som også børn har lyst til at gumle med på.

Der er også en genial smutvej, nemlig probiotika som kosttilskud.

Men det er ikke lige meget, hvad du vælger. Og hvis du bare vælger det samme og det samme, bliver tarmene ikke særlig inspirerede.
Hvis du køber noget “slapt” probiotika i form af mange af de gængse mælkesyrebakterier, batter det ikke rigtig (og nej, det hjælper heller ikke at spise lidt yoghurt …).

 

Denne e-bog fortæller dig præcis, hvad du skal gøre

Både hvis du vil kigge nærmere på de geniale mælkesyregærede grøntsager eller hvis du vil have styr på det der probiotika. Du bliver klogere på, hvorfor probiotika er en overordentlig god investering i en vinter uden snot og hoste.

Du lærer også at lave superfood, som er det bedste grundlag for at optage probiotikaen og styrke immunforsvaret. Alt sammen og meget mere i e-bogen:

Sund familie med superfood til immunforsvaret!

 

probiotika immunforsvar

 

Det er viden, det er hot, og det er helt opdateret. Der forskes i probiotika som aldrig før. Vi synes ikke, at du eller dine børn skal gå og vente og skrante med dårligt helbred, 11-taler under næsen, allergier, overfølsomheder og andet knas, når det nu er relativt enkelt at gøre noget ved det!

Med probiotika, altså. Har du eller dit barn fået antibiotika, er probiotika den bedste smutvej til at reparere den stakkels tarmflora, som antibiotikaen har hærget.

Og det er bestemt ikke lige meget! For 70 % af immunforsvaret bor i tarmsystemet! Så ikke noget med at komme ind i en ond sygdoms-spiral her med den ene omgang sygdom og antibiotika efter den anden.

E-bogen er udkommet i revideret og toptunet udgave d. 1. marts 2016. Den er bl.a. udvidet med en omfattende “Problemknuser” A-Å med specifikke former for probiotika til specifikke lidelser.

 

 

 

Probiotika immunforsvar – det rimer!

I e-bogen får du input til en række forskellige typer probiotika, skræddersyet til forskellige behov, og links til, hvor du kan købe dem.

Der er imidlertid ikke megen idé i at snuppe noget probiotika, hvis du ikke kan optage det! Heldigvis er der noget mad, som forbedrer optagelsen kraftigt. Det hedder PRE-biotika (nej, det var ikke en stavefejl). Og andre typer mad, som forstyrrer probiotikaens gode arbejde.

Det får du helt styr på i e-bogen.
Og ja, det er også for børn!

Men, men. Det er ikke noget mirakelmiddel. Det bedste du kan gøre er at servere mad med naturligt indhold af mælkesyrebakterier. For eksempel kimchi (koreansk sauerkraut). Vi spår, at det bliver hotteste mode!

Det er sjovt at lave og smager dejligt. I e-bogen får du de gennemtestede opskrifter.

Temaet er denne gang skrevet af en gæsteskribent med star quality, nemlig pd.h. i miljømedicin Maja Kirkegaard (ja, hende den ene superekspert fra min bog BABY) og redigeret af mig.

Jeg lover, at hun har styr på mikrobiologien OG formår at formidle det, så alle kan være med – også med ammehjerne.

 

probiotika immunforsvar

 

Her kan du se e-bogens indhold …

INDHOLD
Derfor en denne guide vigtig!
Jagten på de gode bakterier


PROBIOTIKA

På besøg i tarmfloraen
Sådan repareres en hærget tarmflora
Superguide: Probiotika til hele familien
Her er de gode valg
Problemknuser A-Å med probiotika
FAQ om probiotikatilskud


PREBIOTIKA

Hov – er det ikke en stavefejl?!
Opskrift: Verdens nemmeste artiskokker
Opskrift: Jordskoksuppe
Opskrift: Mælkebøttepesto
Opskrift: Ovnbagt julesalat med sesamlåg


SYRNEDE MÆLKEPRODUKTER

Verdens sundeste mælkeprodukter
Opskrift: 24-timers kokosyoghurt
Opskrift: Nem gammeldaws tykmælk
Opskrift: Mælkekefir med dobbelthonning


FERMENTEREDE GRØNTSAGER

Tilbage til fremtiden med surkål!
Gærende nørderier i glasset
Kraut for dummies
Opskrift: Basic Sauerkraut med variationer
Opskrift: Bedekvass
Opskrift: Bedesalat
Opskrift: Koreansk Kimchi


KEFIR OG KOMBUCHA

 

probiotika immunforsvar

 

Sådan får du fat i e-bogen om probiotika og immunforsvar…

SUND FAMILIE MED SUPERFOOD TIL IMMUNFORSVARET er en e-bog på 58 sider, som ligger på min online inspirationsportal Grøn Stue. Du kan desuden købe e-bogen i løssalg.

E-bogens værdi er 135 kroner inkl. moms.

Ja, tak!

Jeg vil gerne købe Sund familie med superfood til immunforsvaret i løssalg

Som medlem af Grøn Stue får du adgang til SUND FAMILIE MED SUPERFOOD TIL IMMUNFORSVARET og alle mine andre e-guides, e-bøger og ca. 150 opskrifter til en samlet værdi over 7.500,00 kroner.

Samtidig får du adgang til en lang række favorable faste rabatter på alverdens økologiske varer. Det koster kun fra 135 kroner om måneden at være medlem af Grøn Stue.

Jeg forkæler også alle mine omkring 600 medlemmer med fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning hos mig i min brevkasse i medlemsforum.

Ja, tak!

Jeg vil gerne være medlem af GRØN STUE

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE?
Så klik her og læs mere!

Back To Top