skip to Main Content

IMG_6994_0

Sagt om Rose …

“Der er en grund til at Rose har skrevet sig ind i ansvarlige forældres hjerter. Hun forener nærvær, humor og et meget højt fagligt niveau – en meget skøn kombination. Rose har en ufattelig stor viden, erfaring og ekspertise og hun er en jeg både konsulterer og også henviser andre til.”

Pia Hern, jordemoder, psykoterapeut og forfatter

“Roses professionalisme er uden grænse: Fordi svaret kommer så hurtigt og er så grundigt og uddybende, bliver det brugbart, og man kan handle på det med det samme og ikke gå og vente og være i tvivl …. Det allerbedste er, at Rose ud over sin store viden er empatisk og engageret!”

Katrine, mor

Du er SÅ vild!!! 1000 tak for det her, jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige… men det er bestemt noget jeg kan bruge. Tak fordi du gør det nemmere!”

Anne Sikora-Hansen

“Tusind tak for dit svar! Har pludselig mere energi bare fra at læse  dit svar! 
Phew, føles som om det, jeg havde brug for, er vejledning  for at få styr på det hele! 
Er så glad for at der er styr på kosttilskud nu, vil helt klart tage dine anbefalinger.
Det er jo en  investering i ens helbred, og som du siger, så skal jeg jo holde i en hel del år endnu.
Og lidt personligt- ser ret meget op til dig, men nu gør det endnu  mere, da du har været i det samme situation som mig, så du må jo vide af erfaring. Mange, mange tak for at du er og gør de ting ,som du gør. Tror ikke du er helt overbevist om, hvor mange du hjælper med dine råd, og hvor mange, der ser op til dig, og følger dine anbefalinger.
Mange, mange gange TAK!”

Aldona

“Tak så utroligt mange gange for dit svar. Det var bestemt ikke bare “små fifs” du kom med – i forhold til mine kosttilskud, og det er rigtig godt at læse om.
Jeg glæder mig til at ændre og opbygge ! – og vil fluks bestille rådgivning til min datter også. Tusind tak.”

Clara

“Tusind tak for dit hurtige, og fyldestgørende svar. Hvor er det skønt at få et kompentent svar, der passer til netop mig. Så tusind tak, du skønne gæve kvinde.”

Pia Pedersen

“Jeg kan varmt anbefale Rose Maimonides personlige rådgivning. Hun har givet mig et grundigt, professionelt og hurtigt svar på mine mange spørgsmål om kosttilskud. Hele svaret bærer præg af at Rose Maimonide brænder for sundhed og at hun ved hvad hun snakker om. Jeg vil klart benytte mig af hendes rådgivning igen.”

Signe

“Selvom jeg er den glade ejer af Roses BABY bog, har jeg alligevel haft en behov for at få den fortrinlige guide tilpasset vores helt specifikke behov. Vores lille datter på 4 mdr har desværre fået børneeksem og derfor har det været virkelig brugbart for mig at kunne anvende Roses personlige rådgivningsservice. Jeg modtog svar på mine spørgsmål samme dag og til trods for denne korte svartid var svaret særdeles grundigt. Samtidig var det konkret, så det var nemt at gå til. Så jeg er en meget tilfreds bruger, der naturligvis også gjorde brug af Roses afsluttende kommentar om, at hvis jeg havde behov for uddybning, måtte jeg endelig skrive tilbage. Igen modtog jeg svar indenfor få timer og jeg var nu klar til at kaste mig ud i nye tiltag i kampen mod min datters eksem.

Vigtigst for min lyst til at anvende rådgivningen igen er, at Roses svar var yderst indfølende og medlevende. Jeg følte mig taget i hånden – uden at blive belært. Så jeg kan varmt anbefale rådgivningen til alle der måtte brug for en hjælpende hånd til at navigere i den økologiske jungle – Rose har gjort et kæmpe stykke arbejde for at komme til bunds i de forvirrende facts og med et simpelt betalingssystem har man nemt betalt de beskedne 82 kroner for et komplet skræddersyet råd og er på vej videre ud i en sundere hverdag.”

Kirstine Bække

“For en som slet ikke kender dig, men bare elsker din bog og nu også din blog, trængte tårerne sig også på.”

“Jeg skrev til Rose, fordi jeg i mange år har lidt af problemer med uren hud og har været på et hav af penicilinkure – desværre uden noget varigt resultat. Jeg var faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt emnet havde sin berettigelse på denne blog, eftersom det jo er ret specifikt. Heldigvis forstod Rose med det samme, at det jeg søgte ikke var endnu en vidunderkur mod uren hud, men en guide til, hvordan jeg med kost, livsstil, kosttillskud osv giver min krop – og i særdeleshed min hud – de allerbedste betingelser for at få det bedre. Jeg fik hurtigt et personligt, fyldigt og præcist svar tilbage, som kom omkring alle mine spørgsmål (og der var faktisk ikke så få!). Jeg fik links til medicinske forklaringer på mit problem og helt konkrete anvisninger på, hvad jeg kan tage af kosttilskud og bruge af cremer med henvisninger til de bedste og mest effektive produkter på markedet. Jeg føler virkelig, at jeg nu står med en komplet guide i hånden til hvordan jeg kommer videre, så jeg er meget glad for, at jeg skrev til Rose og synes at mine penge er givet særdeles godt ud. Jeg vil ikke tøve et sekund med at skrive en anden gang!”

B.K.

“Rose, jeg sidder her med tårer i øjnene, kendte ikke til din forhistorie og grunden til du har skrevet bogen. Min datter er ikke en baby mere og var det heller ikke da din BABY kom på gaden, men jeg var ikke i tvivl om at jeg måtte eje den. Og selvom min datter ikke er en baby mere, så har din bog hjulpet hende og os. Vi stoppede for lidt over 3 måneder siden med at give hende mælkeprodukter, da hun ALTID var snottet. Det har hjulpet i en sådan grad, at hun heller ikke har fået sin astma medicin i 2 måneder. Din BABY har også hjulpet os på andre områder, men ovenstående har været livsændrende. TAK.”
“Jeg er så enig  – hvor er det bare fantastisk at Mia er hos netop dig! Du er en fantastisk mor – og en kæmpe inspiration for mange andre!
Tak for dit mod og din generøsitet. For din hjælpsomhed og empati. For din forståelse og indlevelse. Og for at du har delt din historie!
Alt det bedste til dig og din familie!”

“For en som slet ikke kender dig, men bare elsker din bog og nu også din blog, trængte tårerne sig også på.”

“Sikke en rørende historie med din datter, som har været så heldig at få et kraftstykke af dig som mor..Jeg vil bare takke dig for at du har skrevet baby bogen og lavet denne hjemmeside, du besvarer nogle spørgsmål, jeg har følt ubesvaret længe omkring børn, sundhed, økologi og de naturlige valg. Jeg har en dreng på 3 år og en på 4 måneder. Da den store var lille -tog jeg også anderledes valg end mange andre og følte mig en del alene om de valg og nu har jeg opdaget, der er en hel verden med andre kvinder og mødre – der også tager de naturlige valg -også selv om det er lidt mere besværligt.. Så 1000 tak for skøn inspiration og klar og tydelig besked.”

over 700 medlemmer af Grøn Stue kan ikke tage fejl …
Læs deres feedback her.

Se de mange anmeldelser af min bestseller BABY her.

Du finder anmeldelser af min nye bog Dit sunde barn – sådan! her.

Back To Top