skip to Main Content

Hvad fortæller dine gener?

 

Genanalyse

Hvad fortæller dine gener?
Ja, det gad du måske godt at vide!

I dag er det faktisk muligt til en relativt overkommelig pris at få testet og ikke mindst analyseret sine eller sit barns gener.

En genanalyse kan vise, om du f.eks. har stærke anlæg for glutensensitivitet eller problemer med at optage visse B-vitaminer.
Den kan også fortælle, hvordan din detoxmekanisme virker i kroppen, om du er særligt sensitiv over for skimmel, om du har anlæg for diabetes eller tendens til for lavt stofskifte osv.

Genanalyser er især for dem, som døjer med fødevareintolerancer, inflammation, fordøjelsesproblemer, allergier, stor træthed eller har svært ved at komme sig efter f.eks. kraftig antibiotikabehandling, hjernerystelse m.m.

Men det er også for dig, der – ligesom jeg – er nysgerrig og gerne vil optimere på dit helbred og “spare helbredsmæssigt op” til en vital alderdom.

 

Hvad fortæller dine gener?

Interview med Birgitte Rodh

Jeg har fået lov til at interviewe Birgitte Rodh, som måske er den bedste danske genanalytiker inden for nutrogenomics, altså sammenhængen mellem gener, kost og sundhed.

Vi snakker bl.a. om, hvad en genanalyse går ud på, hvem den er relevant for, og de forskellige aspekter og perspektiver på området.

Du får interviewet som video, lyd og tekst.

Desuden får du en video/lydfil, hvor jeg fortæller mere om emnet og deler fra den analyse, som Birgitte har lavet af mine gener.

 

Sådan får du adgang til guiden

“Hvad fortæller dine gener?” er en e-guide, som du udelukkende finder i mit onlineunivers Grøn Stue.

Guiden har en værdi på 299 kr.

Som medlem af Grøn Stue får du adgang til “Hvad fortæller dine gener?” og alle mine andre e-guides, e-bøger og ca. 150 opskrifter.
Den samlede værdi alene i e-guides er over 7.500,00 kroner.
Du slår blot op, og så har du svaret med det samme.

Samtidig får du adgang til en lang række favorable faste rabatter på alverdens økologiske varer i et væld af grønne webshops.
Det koster kun fra under 5 kroner om dagen at være medlem af Grøn Stue.

Jeg forkæler også alle mine omkring 600 medlemmer med fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning på medlemssiderne fra mig og mit dygtige fagteam.

Ja, tak!

Jeg vil gerne være medlem af GRØN STUE

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE?
Så klik her og læs mere!

Back To Top