skip to Main Content

om-rose

Rose Maimonide

Jeg hedder Rose Maimonide, og jeg er passioneret omkring bæredygtig sundhed, helse og økologi, især til børn og gravide.

En blid, grøn livsstil med gladere børn, en grønnere klode og mere vitalitet – dét giver mening hele vejen rundt for mig.

Jeg er uddannelsesleder, mentor, forfatter og ekspert i bæredygtighed.

Jeg er forfatter til to bøger, nemlig bestselleren BABY – 100% naturlig (Politikens Forlag), som udkom i en helt ny udgave i 2020, og Dit sunde barn – sådan!, som udkom i 2015 på mit eget forlag Healthy Growing Tribe Books.

Jeg bor i udkanten af Humlebæk med min mand Magnus og vores datter Mirjam på 11 år.
Måske har du set os i programserien “Den perfekte opdragelse?” på TV2 i 2017?
Min ældste datter på 21 år bor og studerer i København.

Sammen med Magnus har jeg skabt en nærende hverdag og et harmonisk familieliv med tid, ro og plads til alle.

De sidste 22 år har jeg fordybet mig i at finde frem til de valg, jeg både deler og bruger til det dyrebareste, jeg har; nemlig mine egne to økounger.

Jeg har gransket bøger, forskningsrapporter og netsites, konsulteret de bedste fagnørder, indhentet værdifulde erfaringer, nærlæst internationale anbefalinger og testet nøje udvalgte produkter.

Jeg hjælper og støtter dig bedst i at vælge sundt og grønt til dig og din familie via mit store onlineunivers Grøn Stue.
Dér får du ubegrænset adgang til personlig rådgivning hos mig i min brevkasse i medlemsforum, masser af guldkorn og mulighed for at udveksle erfaringer med omkring 550 andre mødre, der ligner dig.
Grøn Stue har også en meget aktiv og hjertevarm facebookgruppe, hvor jeg tjekker ind på alle hverdage og svarer på spørgsmål.

Du kan få tips på min blog, booke mig som personlig mentor eller business mentor, være med på min Familie Master Uddannelse, stille mig spørgsmål og finde guides og bøger i shoppen.

Jeg glæder mig til at inspirere dig!

Back To Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.