skip to Main Content

om-rose

Rose Maimonide

Jeg hedder Rose Maimonide, og jeg er passioneret omkring bæredygtig sundhed, helse og økologi, især til børn og gravide.

En blid, grøn livsstil med gladere børn, en grønnere klode og mere vitalitet – dét giver mening hele vejen rundt for mig.

Jeg er uddannelsesleder, mentor, forfatter og ekspert i bæredygtighed.

Jeg er forfatter til to bøger, nemlig bestselleren BABY – 100% naturlig (Politikens Forlag), som udkom i en helt ny udgave i 2020, og Dit sunde barn – sådan!, som udkom i 2015 på mit eget forlag Healthy Growing Tribe Books.

Jeg bor i udkanten af Humlebæk med min mand Magnus og vores datter Mirjamdea på 14 år.
Måske har du set os i programserien “Den perfekte opdragelse?” på TV2 i 2017?
Min ældste datter på 24 år bor og studerer i København.

Sammen med Magnus har jeg skabt en nærende hverdag og et harmonisk familieliv med tid, ro og plads til alle.

I over 25 år har jeg fordybet mig i at finde frem til de valg, jeg både deler og bruger til det dyrebareste, jeg har; nemlig mine egne to økounger.

Jeg har gransket bøger, forskningsrapporter og netsites, konsulteret de bedste fagnørder, indhentet værdifulde erfaringer, nærlæst internationale anbefalinger og testet nøje udvalgte produkter.
Mine anbefalinger er i øvrigt aldrig sponsorerede.

Jeg hjælper og støtter dig bedst i at vælge sundt og grønt til dig og din familie via mit store onlineunivers Grøn Stue, som jeg grundlagde i 2011.
Dér får du ubegrænset adgang til personlig rådgivning hos mig på medlemssiderne og adgang til et gigantisk onlinebibliotek, som gør det nemmere for dig at leve sundt, bæredygtig og kemifrit.

Grøn Stue har også en meget aktiv og hjertevarm facebookgruppe, hvor jeg tjekker ind på alle hverdage og svarer på spørgsmål, og hvor du kan udveksle erfaringer med ligesindede familier.

Du kan få tips på min blog, booke mig som personlig mentor eller business mentor, være med på min Familie Master Uddannelse, stille mig spørgsmål og finde guides og bøger i shoppen.

Jeg glæder mig til at inspirere dig!

Back To Top