skip to Main Content

Real Foods for Begyndere

“Fælles for alle de stammer, som han besøgte, var et fravær af tandproblemer; ingen huller i tænderne og ingen komplikationer i forbindelser med fødsler.
Folk var robuste og sunde med stærke kroppe, der generelt var modstandsdygtige over for moderne livsstilssygdomme.”

Citatet er fra denne e-guide:

Real Foods for Begyndere

Nærende Kost til Travle Familier

 

naerende-naturlig-mad

 

 

“Real Foods for Begyndere” lærer dig de simple hemmeligheder bag nærende basiskost, som holder dig og din familie sund, stærk og rask.

E-guiden findes som printvenlig PDF på Grøn Stue.

Forfatteren er denne skønne kloge dame, Iben Henriette Olsen, som i øvrigt også er aktivt medlem af Grøn Stue.

 

Iben-1-1024x768

 

Det har været vildt spændende for mig at redigere temaet! Jeg har fået mange ahaoplevelser omkring, hvorfor det er så vigtigt at komme ”back to basics” med de, vi putter i munden.

Samtidig sprudler Iben af gode ultrakonkrete fif til at gøre det NEMT i en hverdag, hvor tid og penge kan opleves som en mangelvare.

Jeg er f.eks. blev tændt på noget som langhåret som knoglesuppe. Ja, det lugter måske umiddelbart af ”tilbage til kødgryderne”. Men pointen er snarere, at bruge kødgryderne smartere.

Supper kogt på knogler indeholder letoptagelige mineraler, især dem, som bruges til at bygge stærke knogler (sjovt nok!).

Samtidig er knoglesuppe vaskeægte ”superfood”, fordi den indeholder særlige stoffer, som kan genopbygge en afkræftet eller smadret tarm og hjælpe med at optage mere næring.
Stoffer, som du ellers kan købe i dyre domme, og ikke engang lige så gode.

Hjemmelavet knoglesuppe er hot stuff i USA under navnet “Bone Broth”.

 

surdejs_stor_dg_100152 kopi

 

“Nå ja, min tarm har det vel meget godt!”, tænker du måske. Tja, så er du heldig!

Mange af os render rundt med halv- eller helslatne bakteriekolonier, flossede tarmvægge og andre hyggeligheder i tarmene, uden måske at tænke over det.

Men vi mærker symptomerne; knas med fordøjelsen, fødevaretintolerancer, træthed, uren hud, humørsvingninger, lav energi, hovedpine, dårligt immunforsvar og mange andre ”uforklarlige” tilstande. 

Iben har HELT styr på det der med kød og knogler. Hun forklarer så fint og pædagogisk, hvordan jeg nemt får knoglerne ind under huden i mit hverdagskøkken.

Du kan sagtens få glæde af temaet, selv om du er vegetar eller slet ikke tænder på tanken om knogler i suppegryden.

Temaet handler nemlig først og fremmest om at give dig fif og værktøjer til at få mere sund og nærende basiskost på menuen derhjemme, så hele familien bliver sundere og får mere energi i hverdagen.

 

Sådan får du fat i guiden …

REAL FOODS FOR BEGYNDERE ligger i mit onlineunivers Grøn Stue.

Guidens værdi er 135 kroner inkl. moms.

Som medlem af Grøn Stue får du adgang til REAL FOODS FOR BEGYNDERE og alle mine andre e-guides, e-bøger og ca. 150 opskrifter til en samlet værdi over 7.500,00 kroner.

Samtidig får du adgang til en lang række favorable faste rabatter på alverdens økologiske varer.
Det koster kun fra under 5 kroner om dagen at være medlem af Grøn Stue.

Jeg forkæler også alle mine omkring 600 medlemmer med fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning fra mig og mit fagteam på medlemssiderne.

Ja, tak!

Jeg vil gerne være medlem af GRØN STUE

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE?
Så klik her og læs mere!

Back To Top