skip to Main Content

Genbrugstøj, styling og sy-selv

“Men jeg har jo ikke noget at tage påååååå!”

( “- og jeg har heller ikke tid/lyst/råd til at lede efter og købe nyt tøj. Og egentlig ved jeg heller ikke, hvad der klæder mig.”)

Bare rolig. Der er hjælp at hente her.

I denne e-guide får du …

  • tips til genbrugstøj/vintagetøj. Links til de bedste fysiske butikker i hele landet og webshops med genbrugstøj. En e-guide af Rose Maimonide
  • en 17 minutters inspirerende video med hemmeligheder fra stylist og designer Sara Lindgaard fra cphstyling.dk. I denne video, som er lavet eksklusivt til Grøn Stue, fortæller Sara, hvordan du meget nemt og hurtigt tryller dit måske lidt kedelig hverdagstøj om til en drønlækker stil med enkle midler (måske et kup eller to fra genbrugsbutikken!)
  • nyttig viden om økologiske metervarer. Sy-selv på bæredygtig vis! Guide af Hanne Kold fra Vivatex.dk.

– og du har naturligvis også adgang til min store e-guide, som viser dig, hvordan du vælger bæredygtigt, når du vil købe nyt tøj til dig selv.

Læs mere om e-guiden “Bæredygtigt tøj til kvinder” her.

styling
Genbrugsguld

Rigtig mange danskere afleverer deres aflagte tøj til genbrug. Men få af os køber brugt tøj. Desværre. For genbrugstøj er den mest miljøvenlige måde at købe tøj på. Det er ofte også den billigste.

Ved at købe i de humanitære organisationers butikker går dine penge til et godt formål.Vidste du, at Folkekirkens Nødhjælp i 2012 indsamlede 20 millioner kroner via salg fra sine butikker?

Endelig har det den fordel, at overfladenkemien som regel er vaskes/dampet af.

Men hvor ligger de fede genbrugsbutikker? Hvad er do’s and don’ts, når du skal på jagt i genbrugsbutikken?
Og hvad med dig, der hellere vil shoppe vintagetøj med fødderne oppe foran computeren … kender du de bedste webshops med cool, sjov eller luksus genbrugstøj?

Få alle de bedste tips, som guider dig direkte i mål til de bedste fund i et væld af gode genbrugsbutikker i hele landet og på internettet.

 

genbrugstøj

 

Appetizer fra Stylisten

  • Du har skabet fyldt – og du synes bestemt ikke, at du har noget som helst at tage på.
  • Du ender med at tage det samme på igen og igen – og det bliver noget kedeligt i længden.
  • Du vil gerne se godt ud og føle dig tilpas i dit tøj og det skal være nemt – også med hylende unger og morgen-hektisk-ud-af-døren …

Kan du nikke genkendende til ovenstående?

Så glæd dig til Grøn Stues besøg af stylist og designer Sara Lindgaard fra cphstyling.dk, som i en videoguide viser dig, hvordan du med små hjælpemidler kan ændre dine vaner og syn på dit klædeskab.

 

genbrugstøj

Sy selv i økologisk bomuld

Hanne fra Vivatex.dk  fortæller:

“I VivaTex’s lille guide vil du få ideer og inspiration til selv at sy tøj og udstyr til de mindste i familien. Det er sjovt, nemt, billigt, udfordrende, tilfredsstillende og dejligt at sy tøj og udstyr til børn.

Vælger du økologiske metervarer eller genbrugsmaterialer, får du en dejlig bæredygtige garderobe.

Lad symaskinerne suse af sted – og wupti har du de fineste sommerbukser.

Med små detaljer kan du sy dit eget unikke tøj til de mindste i familien, og du kan også sy sengetøj, ammepuder, slynger mm.

Selv de mindste stykker stof kan du få noget ud af …”

 

genbrugstøj

Sådan får du fat i guiden …

GENBRUG, STYLING OG SY-SELV ligger i mit onlineunivers Grøn Stue.

Som medlem af Grøn Stue får du adgang til GENBRUG, STYLING OG SY-SELV og alle mine andre e-guides, e-bøger og ca. 150 opskrifter til en samlet værdi over 7.500,00 kroner.

Samtidig får du adgang til en lang række favorable faste rabatter på alverdens økologiske varer.
Det koster kun fra under 5 kroner om dagen at være medlem af Grøn Stue.

Jeg forkæler også alle mine omkring 600 medlemmer med fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning på medlemssiderne fra mit fagteam og jeg.

Ja, tak!

Jeg vil gerne være medlem af GRØN STUE

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE?
Så klik her og læs mere!

Back To Top