skip to Main Content

Fermentering på den nemme måde

I denne guide bliver du inspireret til at fermentere og får nyttig viden og tips om, hvordan du nemt kan komme i gang i dit egen køkken.

Du lærer at lave supersund sodavand, nemlig vandkefir, kombucha og jun. Du får også opskrifter på mælkekefir og andre fermenterede lækkerier inkl. verdens måske sundeste versioner af vingummi og morgenmad til børn.

Guiden er skrevet af Danmarks ukronede ”fermenteringsdronning” Michelle Lepez og redigeret af Rose Maimonide.

E-guiden er meget pædagogisk og lavpraktisk, så alle kan være med, også dig, der aldrig har fermenteret før, og dig, som har travlt til hverdag.

Erfarne fermentister kan også få nye fif og inspiration til nye smagsvarianter.

 

fermentere

Hvad er fermentering?

Fermentering er det nye sort inden for madlavning, selv om det egentlig er en gammeldags og traditionel måde at gøre madvarer langtidsholdbare på.

Grunden til, at fermentering er blevet så populær igen de sidste par år er, at indholdet af probiotika, de gode bakterier til tarmen, er rigtig højt i både fermenterede grøntsager, drinks og fermenterede mælkeprodukter.

Probiotika (mælkesyrebakterier) sørger for, at dine tarmen får en stor diversitet af gode bakterier, som er nødvendige for, at din krop kan vedligeholde et godt immunforsvar.

Jo flere forskellige slags fermenterede madvarer og drikkevarer man indtager, jo større bliver “befolkningen” af de gode bakterier i tarmen, hvilket resulterer i et stærkere og mere modstandsdygtig immunforsvar samt forbedret fordøjelse.

Fermentering gør også, at madvarer bliver præ-fordøjede, og vitaminerne og mineralerne lettere bliver optaget i kroppen.

 

fermentere

 

Sådan får du fat i guiden …

AT FERMENTERE – SÅDAN! findes i mit onlineunivers GRØN STUE

Guiden er en PDF til en værdi af 135 kroner inkl. moms.

Som medlem af GRØN STUE får du adgang til AT FERMENTERE – SÅDAN! og alle mine andre e-guides, e-bøger og ca. 150 opskrifter til en samlet værdi over 7.500,00 kroner.

Samtidig får du adgang til en lang række favorable faste rabatter på alverdens økologiske varer. Det koster kun fra 135 kroner om måneden at være medlem af GRØN STUE.

Jeg forkæler også alle mine omkring 600 00 medlemmer med fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning hos mig i min brevkasse i medlemsforum.

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE?
Så klik her og læs mere!

Back To Top