skip to Main Content

Heartbliss healende lydfil

Jeg har glædet mig uendelig meget til at dele denne magisk healende lydfil, som Natascha Camille har lavet særligt til Grøn Stues mødre.

Natascha er uden sammenligning den mest fantastiske mind-blowing healer, jeg har mødt.

Jeg havde fornøjelsen af at tage mentoruddannelse sammen med Natascha, og har selv fået hjælp fra hende til at transformere dybe lag og smerter på fortryllende vis.
Gang på gang har jeg oplevet Nataschas blide og enormt powerfulde evner folde sig ud.

Der har været et stort ønske fra Grøn Stues mødre om hjælp til at transformere dårlig samvittighed, stress, træthed og en følelse af ikke at være god nok.
Alt det favner denne lydfil!

“Jeg har lige lyttet til Heartbliss lydhealing for mødre på Roses Grøn Stue med min baby sovende på maven af mig. Så skøn Nataschas stemme og musikken er, loved it!”
Charnel

“Jeg har allerede lyttet til lydfilen i går. Den er dejlig! Et sted gav den mig faktisk tårer i øjnene.”
Sarah Højgrav Rasmussen

Foto: Mathilda Yokelin

Foto: Mathilda Yokelin

Natascha fortæller om lydfilen …

Denne HeartBliss healing lydfil lavet specielt til mødre, indeholder dybt transformerende healing, guidende ord og nærende musik. Healingen sker, så snart du afspiller lydfilen, og du vil hurtigt mærke, at din krop falder til ro, og dit sind afstresser. Ordene er med til at forstærke og forklare healingsoplevelsen og integreres let som visdom og inspiration.

Healing betyder at komme i balance og at hele det, der er ude af balance, så du bedre kan være dig, og din krop nemmere fungerer, som den skal.

For den mest optimale healings oplevelse rådes du til at høre lydfilen igennem høretelefoner mens du ligger ned, sidder og slapper af, mediterer eller går tur. Du kan også lade lydfilen spille ved lav volumen i rummet, mens du sover. Det er helt fint, at dit barn hører med.

Du behøver ikke at mærke noget eller tro på noget specifikt for at få effekt af healingen. I og med du afspiller filen, siger du ja til at modtage healingen. Jo oftere du lytter til lydfilen, jo mere forstærkes healingen, og jo dybere arbejder den med at få dig i balance.

Brug lydfilen, når du har brug for at få healing, hjælp til at berolige eller opmuntre dig selv, fylde dig selv op, skabe klarhed og for at komme i mental og følelsesmæssig balance.

Du vil med stor sandsynlighed opleve, at når du får det bedre ved at lytte til filen, vil dine omgivelser – din mand, dit barn/ børn også få det bedre.

Lydfilen bør ikke høres mens du kører bil eller betjener anden maskineri, da den er meget afslappende. Drik gerne et stort glas vand efterfølgende, da healingen også er udrensende.

Foto: Mathilda Yokelin

Foto: Mathilda Yokelin

Om Natascha

Smukke sjæl, jeg hedder Natascha Camille og er dybt transformerende healer & clairvoyant. Jeg bor i naturen omringet af heste sammen med min elskede datter på to og min kæreste. Derudover har vi to skønne perlebørn på 16 og 18.

Jeg er her for at heale, transformere, inspirere og opløfte andre ved at være den, jeg er. Især er jeg optaget af at nyde at være i min krop. At ære og elske min krop indefra, præcis som den er. Det er både i form af den måde, jeg taler til og om den, den mad jeg vælger at spise, det tøj, jeg klæder mig i, og den måde, jeg bevæger min krop på, som skal føles rart for mig.

Min healing går dybt. Min særlige evne er, at jeg kan scanne din krop, hvorend du er i verden. Jeg kan lynhurtigt mærke, hvad der skal heales og ændre det, der skal til helt inde i dine celler. Jeg kan på få minutter transformere blokeringer og traumer, så du bagefter oplever en indre glæde og lethed. Dit ydre liv vil snart herefter spejle de indre ændringer.

Lige nu har du flere muligheder for at få dybtgående healing af mig: Heal Me – en individuel session og HeartBliss Live Healing, hvor der er flere til stede.

Derudover kan du få healing når du har lyst og trænger til det, med HeartBliss healing audios, som du kan afspille igen og igen for tiltagende effekt. Modtag en GRATIS healing lydfil ved at tilmelde dig mit nydelsesbrev på www.heartbliss.dk.

Følg dit hjerte – lev dit bliss,

Natascha Camille

logo4-heartbliss

Hvis du gerne vil have Heartbliss Healende Lydfil til Mødre …

Heartbliss healende lydfil til mødre kan downloades på min inspirationsportal Grøn Stue.
Den har en værdi af 149,50 kroner inkl. moms.

På Grøn Stue har du adgang til “Heartbliss Healende Lydfil til Mødre ” og ALLE mine øvrige e-guides til en samlet værdi over 7.500,00 kr.

Som medlem får du ubegrænset adgang til personlig rådgivning fra mig på medlemssiderne og faste lune rabatter på alt inden for økologi.

Du kan få adgang for under 5 kroner om dagen.

Ja, tak

Jeg vil gerne være medlem af GRØN STUE

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE? Så klik her og læs mere!

Back To Top