skip to Main Content

Vital Vinter

 – sådan får du vitalitet, sundhed, lys og forårsfornemmelse i de mørke vintermåneder!

Simple trin til mere energi og glæde i en kold tid …

 

vital vinter

 • Kalder den varme dyne ualmindelig meget på dig i januar og februar?
 • Er du mere tung, trist træt og trøstespisende i de kolde vintermåneder, end du er om sommeren? Nærmest sådan lidt kronisk præmenstruel?
 • Bliver du nemt irritabel på dine børn, på din partner og måske også på dig selv?
 • Er der langt til sprudlende leg med børnene? Slumrer sexlivet også hen …?
 • Har du gode intentioner om at gå på diæt (”NU skal det være!”) og tabe en håndfuld julekilo – og ved du med dig selv, at dit ønske om den slanke linje igen i år kommer til at smuldre i hverdagens travlhed?
 • Er du frustreret over, at du har tør hud, halvslattent hår og blege kinder?
 • Er børnenes hoste, snot, skranten og måske øreproblemer en tilbagenvendende del af dit vintercirkus?


Så er e-guiden VITAL VINTER noget for dig!

VITAL VINTER får du mine bedste fif, praktiske råd og to-do’s til at få mere vitalitet, sundhed, lys og forårsfornemmelse i de kolde vintermåneder.

 

“E-guiden om Vital Vinter er helt genial. En sand fornøjelse og dejlig konkret. Det er det absolut bedste til dato. 1000 tak!”
Dorte Iversen

 

vital vinter

Fra sur mokke til sprudlende mama 

Før i tiden var jeg virkelig tungsindig og flad i batterierne om vinteren. Jeg blev nemt ked af det og manglede i dén grad initativ, energi og virkelyst. Januar og februar var bare li’som noget, der skulle overståes. Jeg snottede mig igennem dem.
Men sådan ville jeg jo ikke ha’ det!

Jeg har masser af projekter, jeg gerne vil realisere. Ord, der skal skrives. En partner, der skal kysses på. Børn, som skal have en dejlig hverdag med en mor, der har go’ energi … ikke en vrissen og ugidelig rappenskralde. Et liv, der skal leves – ikke overståes.

Så jeg fik skuden vendt. Nu kan jeg stå op med glæde kl. 5 alle ugens dage (ja, det lyder syret, men sådan er det altså). Jeg bliver ikke længere syg hele tiden – og hvis jeg gør, så kan jeg finde årsagen og gøre noget ved det. Jeg løber, cykler eller går tur hver eneste dag, uanset vejret. Jeg har masser af energi og fokus til en lang dag og til at manifestere det, jeg gerne vil. Børnene holder sig nogenlunde fri for snot og hoste, så de har en god hverdag og jeg kan passe mit arbejde i dagtimerne i stedet for ud på de små timer. Intimiteten med partneren fejler heller ikke noget!

Og jeg har altså hverken aupair, mange penge eller glansbilledagtige livsvilkår. Der er nok af udfordringer i min hverdag. Men jeg bruger mine værktøjer til en Vital Vinter. Det er dem, jeg deler med dig i temaet.
Så du har min personlige garanti for, at det virker!

 

Når du bruger værktøjerne i VITAL VINTER, vil du …

 • have mere energi og overskud til alt det sjove
 • ikke længere opleve, at vinteren bare er noget, som skal overstås
 • kunne passe dit arbejde frem for at nurse syge børn
 • opleve mere glæde, sundhed og vitalitet
 • nemmere kunne realisere det, du egentlig gerne vil
 • få bedre humør
 • få lyst til at stå tidligere op om morgenen
 • vide hvad du skal gøre for at få eller holde din vægt i balance

Du skal ikke læse en lang roman eller ændre hele familiens livstil.
VITAL VINTER består af en samling håndgribelige oversigter, som er til at tage fat i én efter én, alt efter hvad netop dine livsvilkår giver dig af muligheder for at ændre dine og familiens vaner i en sundere retning.

 

I VITAL VINTER lærer du …

 • nøglen til effektiv og healende søvn
 • hvilke kosttilskud der er uundværlige om vinteren
 • hvordan du kan booste dit energiniveau med sunde ”Xtras”
 • hvordan det bliver nemt at spise nærende mad, som hele familien kan li’
 • hvordan du undgår, at din motion bremser dit vægttab
 • hvordan du får mere lys ind i vinteren

Vigtigst af alt; VITAL VINTER er designet til helt almindelig mennesker. Det kræver hverken en velspækket bankkonto, en hverdag som hjemmegående husmor eller at døgnet pludselig får 117 timer. Det er et praktisk tema, med enkle råd, der virker, og som er lige til at gå i gang med.

 

vital vinter

Sådan får du det serveret…

Temaet består af en online tekst. Den opdateres løbende, så du altid får adgang til den nyeste viden.

VITAL VINTER  er anderledes end alle mulige andre januar-slankekure og sundhedsbøger, fordi den er tilpasset dig, der lever i en travl hverdag i en moderne børnefamilie. Jeg ved godt, at det kan være umuligt at helserevolutionere hele sin livsstil, når du samtidig står med dagligdagens mange gøremål, kræsne børn, en vanebunden partner, hente-bringe-cirkus og et budget, som slikker sårene efter julens udskejelser.

VITAL VINTER kræver hverken, at du følger et bestemt system eller svømmer i tid og penge. Du kan bruge de gode fif, opskrifter og inspiration dér, hvor det passer dig.

 

vital vinter

 

Sådan får du fat i guiden …

VITAL VINTER ligger i mit onlineunivers Grøn Stue.

Som medlem af Grøn Stue får du adgang til VITAL VINTER og alle mine andre e-guides, e-bøger og ca. 150 opskrifter til en samlet værdi over 7.500,00 kroner.

Samtidig får du adgang til en lang række favorable faste rabatter på alverdens økologiske varer.
Det koster kun fra under 5 kroner om dagen at være medlem af Grøn Stue.

Jeg forkæler også alle mine omkring 600 medlemmer med ubegrænset adgang til personlig rådgivning fra mig og mit fagteam på medlemssiderne.

Ja, tak!

Jeg vil gerne være medlem af GRØN STUE

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE?
Så klik her og læs mere!

Back To Top