skip to Main Content

Bryllup # 5: Honeymoon

Når man kun har tre døgn til en bryllupsrejse og i øvrigt ikke er så meget for hverken flyvemaskiner eller at kværne kilometer på landevejen … ja, så er det hverken Rom, Paris eller Bountyøer, som lokker.

Ikke at jeg ligefrem ville have noget IMOD at tilbringe dagevis med manden i hånden slentrende rundt i Rom. Men så skal der være mere tid. Og vores erfaring er, at når vi endelig tager til en større by, så skynder vi også altid hen i nærmeste park!

Vi tog altså konsekvensen og gik efter et nærliggende rejsemål (det er jo for øvrigt også ret bæredygtigt), hvor smuk natur, havudsigt, fred, ro og god (gerne økologisk) mad var i centrum.

 

2013-06-18 21.37.56

 

Så vi havde sat kurs mod det svenske, til naturområdet Kullen, som ligger blot tre kvarters rolig kørsel fra færgelejet i Helsingborg. Ganske praktisk, når man nu bor et kvarters kørsel fra færgelejet i Helsingør.

Nærmere bestemt til den lille flække Arild, som ligger på den nordlige del af Kullen. Helt præcist til det lille Hotel Strand.

 

2013-06-20 08.48.51

 

Og jeg må bare sige, at det overgik vores forventninger! Det hjalp selvfølgelig gevaldigt, at vejret var genialt.

 

2013-06-20 09.48.30

 

Der var bare SÅ smukt. Med den der særlige ubetalelige stilhed, som ellers kun findes på små øer. Lutter velplejede små haver i fuldt blomsterflor. Snørklede gangstier i etager (det er et klippefyldt område). Den nuttedeste lille bådehavn, en bænk med solnedgang over klipperne, glasverandaer med grøftekantsblomster i antikke tekopper og små saltkar i form af den lokale rustikke Höganäskeramik.

 

2013-06-21 09.00.45

 

Den ene dag vandrede vi i 7 timer i naturreservatet, som var fortryllende smukt, virkelig (okay, vi vandrede ikke hele tiden, men alligevel, en pæn tur!).

 

2013-06-20 10.55.19

 

Et værelse med udsigt … så absolut, hele to små balkoner med havudsigt og trækroner. En dejlig skandinavisk personlig indretning med sjæl og lys sommerstemning. Pyntet med medbragte langstilkede røde roser og kufferten læsset med bobler (ja, de var økologiske).

2013-06-20 09.31.14

 

Skøn mad fra morgen til aften- Sverige kan faktisk noget med gastronomi. Fokus på lokale råvarer og økologi.

 

2013-06-20 09.31.57

 

Og mange, mange kys. Tre dage, der fløj afsted. Det der bryllupsnoget er stærkt undervurderet …

Folk spørger, hvordan det så er at være gift. Jeg svarer, at det er, som det plejer. Bare lidt bedre!

 

2013-06-18 21.24.21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top