skip to Main Content

Bryllup # 4: Dagen

Undskyld at jeg har været så lang tid undervejs her på bloggen med bryllupsfotos her på bloggen. Dem, som følger med på min facebookside, har set det meste.

Ja, vi havde en vidunderlig og uforglemmelig dag. Tirsdag d. 18. juni, med høj sol fra morgenstunden. Netop dén dag, fordi det lige præcis var vores 7-års kærestedag.

 

973123_10151640611424070_768294405_n

 

Morgenen var turbulent og med små indlagte kriser. For sådan er livet jo. Lykken kan ikke planlægges. Mon ikke vi alle var lidt nervøse, trods alt … Heldigvis var alle glade, da klokken var vielse!

Det hele foregik hjemme i haven, aldeles intimt og uformelt, sådan som vi havde ønsket det. Simpelt, nærværende og godt.

For mig var det meget vigtigt, at børnene var med på en for dem rar og tryg måde. Det føltes meget bedre at være herhjemme frem for på et fremmed rådhus. Og sådan blev det heldigvis.

Vi har valgt at holde en sommer-kærligheds-have-forsinket indflytnings-bryllups-fest for alle venner og familie her i august. Til gengæld var det kun vores forældre, der var med på selve dagen. Det var svært at vælge fra eller til, så derfor lavede vi et “clean cut”.

 

974045_10151640611429070_1534274996_n

 

Skønne Lisbeth fra Smilerynker bor næsten lige rundt om hjørnet, så hun kom og tog de dejligste billeder.

Lige før vi skulle igang, kom min ældste datter Mia og overrakte mig den smukkeste smukke blomsterkrans, som hun selv lige havde bundet i dybeste hemmelighed oppe på sit værelse. Blomsterne havde hun plukket dagen før. Der var duftende jasminer, blå lupiner og vilde blomster. Verdens bedste overraskelse, jeg bliver våd i øjnene og varm om hjertet bare ved tanken.

Den korte ceremoni foregik under æbletræet, mens katten vimsede nysgerrig rundt om den rare giftefoged …

Min mand (for det var han jo så blevet) læste et fantastisk kærlighedsdigt op, som han havde skrevet til mig til dagen. Igen en fantastisk overraskelse. Og så fik jeg den der guldring med en magisk månesten, som skifter farve med lyset fra hvid til klar til grå til fortryllende blå. Helt unik. Den har siddet på min finger lige siden, selvfølgelig.

 

973341_10151640611409070_1743831620_n

 

 

Så spiste vi hjemmelavet is under parasolens skygge.

Mia havde endnu en overraskelse i ærmet. Også hun havde skrevet et ganske særligt og meget vist og filosofisk digt om kærlighed og giftemål, som hun læste højt for hele forsamlingen. Nervøs, for det var hendes debut som “taler”, men det var så kærligt og autentisk, og alle var dybt rørte. En guldstund – ja, en dag fuld af guldstunder.

Så tøffede bedsteforældrene afsted med børnene. Magnus og jeg spiste en helt jordnær hurtig frokosthaps og så fortsatte eventyret til Sverige. Mere herom i # 5 snart!

 

1005119_10151654858044070_313219151_n

 

Forestil dig …

 • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
 • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
 • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
 • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

This Post Has 4 Comments
 1. Tillykke Rose! Hvor lyder det som et helt fantastisk, kærligt og personligt bryllup. I ser skønne ud på billederne…..

  Kh
  Marian

 2. Tusind tak for de søde kommentarer!

  Svea, den er fra Zeba aka guldsmed Pernille Mikkelsen, Vandkunsten, Kbh. City.
  http://zeba.dk/intro.htm
  (hjemmesiden yder ikke rigtig butikken ret, synes jeg). Hun er meget dygtig til at finde sten. Min mand travede byen tyndt i dagevis for at finde den helt rigtige ring. Og det fandt han så 🙂

  kh Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top