skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 16 – 2013

SPØRGSMÅL

Hej
Tak for en fantastisk side!

Jeg skal til Vietnam om 3 uger, og mangler derfor en solcreme.

Sidste år købte jeg den derma du kårede til testvinder. Desværre kunne jeg ikke rigtigt smørre den ud. Hvad anbefaler du?  Jeg vil gerne have min. faktor 30.

– S 

 

SVAR

Kære S

Tak for dit spørgsmål ang. solcremer. Jeg vil indtil videre henvise dig til min Solcremeguide 2012″, som kan læses og downloades gratis.

Jeg tror, at du vil blive mest tilfreds med en af de svanemærkede solcremer, som jeg remser op i guiden; der er ret mange, også med faktor 30 eller mere.  
De er nemmere at smøre ud end testvinderen Derma Eco Baby og andenpladsen, nemlig Aubrey Natural Sun Unscented. 

Ud fra et miljømæssigt synspunkt er de svanemærkede solcremer ikke helt oppe at ringe i toppen, fordi de indeholder kemiske filtre, som kan forårsage uønskede langtidsvirkninger i vandmiljøet. 

Men de er stadig meget bedre end så mange andre solcremer. 

Jeg vil desuden varmt anbefale hvidt, tyndt tøj til at dække så meget af kroppen som muligt, solhat med nakkeskygge og UV-badetøj til evt. børn. 

Rigtig god rejse!

Kærlig hilsen

Rose 

 

PS. Kender du min store og yderst praktiske e-guide om “Hud- og hårpleje uden kemi til hele familien” ? 
Læs mere om den her! 

 

This Post Has 2 Comments
  1. Jeg havde samme problem med derma og har nu købt Aubrey Natural Sun Unscented og den kan virkelig anbefales – nem at smøre ud, hvilket min datter især er glad for 🙂

    Tusind takker for en fantastisk guide Rose – jeg bruger din side og bog rigtig meget til at finde rundt i junglen omkring, vitaminer/mineraler, cremer, mad mm.

    Kh Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top