skip to Main Content

Økologisk hudpleje uden kemi

Ja, der kan være læssevis af grim kemi i hud- og hårpleje. Både den fra supermarkedet, den fra apoteket og den fra helsekosten.

Heldigvis er der også MASSER af gode produkter ind imellem. Men det kræver, at man læser alt det med småt. Altså den komplette ingrediensliste (INCI’en) og tjekker alle indholdsstofferne.
Hvem gider det … ?
Tja, det gad jeg! Og det kæmpe arbejde mundede ud i min store e-guide om økologisk hudpleje med god kemi:

“Hudpleje uden kemi til hele familien

– en praktisk guide til grøn hud- og hårpleje uden kemi og parfume”


Jeg lover, at denne guide vil gøre det supernemt for dig at vælge de reneste produkter inden for al hud- og hårpleje til hele familien. Du undgår fejlkøb med skjult kemi og opdager et væld af dejlige produkter i både budget- og luksusklasse.

Alle produkter i guiden er helt uden stoffer, som kan skade din sundhed, miljøet – eller begge dele. Du undgår parfume (også æteriske olier), petrokemikalier, parabener, silikonestoffer og andet kemisk hejs.

økologisk hudpleje

 

Sagt om guiden …

“Nu har jeg siddet fordybet i din guide i laaaaang tid og jeg vil bare sige dig at det er godt gået!!! Hold da op hvor er du grundig og effen og sej!  Klapsalver, salutter og alskens festivitas herfra! Jeg er imponeret over den guide.Denne her klub skal anbefales til ALLE!!!!!”
Katrine

“Først og fremst er jeg imponeeeeert over den jobb du har gjort med månedens tema! SÅ heldig vi er som bare får det dumpet fiks ferdig i vår mailboks.”
Kristine

TAK! For en intet mindre end fantastisk guide til sund hudpleje – det er lige præcis den jeg har stået og manglet de sidste par år hvor jeg har været igennem (suk) jeg ved ikke hvor mange forskellige produkter, som jeg enten ikke kunne tåle eller som var fulde af alskens skidt.”
Mette

“Jeg takker også for en fantastisk hudpleje uden kemi-guide! Helt genial!
Julie

 

økologisk hudpleje

 

Sådan får du fingre i e-guiden om økologisk hudpleje uden kemi …

Som medlem af GRØN STUE får du adgang til HUDPLEJE UDEN KEMI og alle mine andre e-guides og e-bøger  til en samlet værdi over 7.500 kroner.
Det koster kun under 5 kroner om dagen at være medlem af GRØN STUE, og der er ingen bindingsperiode!


Jeg er nysgerrig! Fortæl mig mere om GRØN STUE!

 

This Post Has One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top