skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 5 – 2014

SPØRGSMÅL

Hej Rose.

Jeg har købt din bog, baby, og er rigtig glad for den.. Men desværre fik jeg først købt den da min datter ved 2 måneder, og er først nu sådan rigtig begyndt at læse i den..

Hun er nu 5 måneder og vil gerne følge din guide powertilskud 4-5 måneder, men bliver i tvivl om jeg bare kan gøre det der står når nu hun ikke har fået noget af det fra fødslen? Kan du måske hjælpe mig med det?

Vil jo ikke gøre noget som ikke er godt for hende.

Til sidt, 1000tak for bogen! Den hjælper rigtig meget her hjemme. Helt igennem fantastisk.

Hilsen Maria

 

SVAR

Kære Maria

Tak for dit spørgsmål om probiotika til din baby og tusind tak for roserne til min bog BABY. Hvor er det dejligt at høre, at den er til god hjælp og inspiration!


Min anbefaling er, at du bare begynder med kosttilskud til baby svarende til den alder, som dit barn har. Så ja, du starter bare ved 5 måneders-anbefalingerne.

Både i forhold til probiotika og levertran er det en god idé at starte langsomt op, så den lille krop stille og roligt vænner sig til det nye. Dvs. frem for at give fuld dosis fra start, så trapper du op i løbet af 1-2 uger. Start med en lille smule, vent en dag, giv så lidt mere osv. indtil du er oppe på fuld dosis.

KH Rose

 

PS
Indtil midnat i dag, fredag d. 31. Januar 2014, giver jeg fri fragt på min bog BABY til adresser i Danmark.

Klik her for at læse om tilbuddet!

Forestil dig …

  • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
  • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
  • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
  • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top