skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 5 – 2014

SPØRGSMÅL

Hej Rose.

Jeg har købt din bog, baby, og er rigtig glad for den.. Men desværre fik jeg først købt den da min datter ved 2 måneder, og er først nu sådan rigtig begyndt at læse i den..

Hun er nu 5 måneder og vil gerne følge din guide powertilskud 4-5 måneder, men bliver i tvivl om jeg bare kan gøre det der står når nu hun ikke har fået noget af det fra fødslen? Kan du måske hjælpe mig med det?

Vil jo ikke gøre noget som ikke er godt for hende.

Til sidt, 1000tak for bogen! Den hjælper rigtig meget her hjemme. Helt igennem fantastisk.

Hilsen Maria

 

SVAR

Kære Maria

Tak for dit spørgsmål om probiotika til din baby og tusind tak for roserne til min bog BABY. Hvor er det dejligt at høre, at den er til god hjælp og inspiration!


Min anbefaling er, at du bare begynder med kosttilskud til baby svarende til den alder, som dit barn har. Så ja, du starter bare ved 5 måneders-anbefalingerne.

Både i forhold til probiotika og levertran er det en god idé at starte langsomt op, så den lille krop stille og roligt vænner sig til det nye. Dvs. frem for at give fuld dosis fra start, så trapper du op i løbet af 1-2 uger. Start med en lille smule, vent en dag, giv så lidt mere osv. indtil du er oppe på fuld dosis.

KH Rose

 

PS
Indtil midnat i dag, fredag d. 31. Januar 2014, giver jeg fri fragt på min bog BABY til adresser i Danmark.

Klik her for at læse om tilbuddet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top