skip to Main Content

Spirer må der til

Vi trænger til noget knasende, spirende kloforylmættet grønt. Og når Kong Vinter stadig lægger sin iskolde hånd over det ganske danske land, må vi hive spirekassen ud af de støvede gemmer.
Sådan en fætter spirekasse her kan du blandt andet købe hos helsebasen.dk, hvorfra jeg har lånt billedet. Dér kan du også købe spireegnede frø, bare skriv ‘spirer’ i søgefeltet.

I denne omgang har jeg valgt at spire husets tre favoritter, nemlig mungbønner, du puy-linser og lucernefrø. Først skal de lægges i blød natten over.

Iblød

Du kan møde mine spirer hver dag her på bloggen, indtil de er spiseklar. Mere info og tips til spiring er undervejs!

Juli 2011: Fødevarestyrelsen fraråder folk selv at dyrke spirer og at alle spirer opvarmes. Dette skyldes mistanke om, at årsagen til VTEC-tilfældene skal finde i nogle specifikke sendinger af egyptiske bukkehornsfrø fra hhv. 2009 og 2010. Bliv klogere på sagen her.

Forestil dig …

  • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
  • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
  • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
  • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

This Post Has 2 Comments
  1. Så så man lige mig finde spirekassen frem fra gemmerne – har ikke brugt den siden jeg har fået Carl for 3 1/2 år siden. Den var i 4 år fast inventar i min og min kærestes køkkenproduktion :-0

    Så skønt at kunne følge med her og i weekenden må jeg i gang 🙂

    Kh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top