skip to Main Content

En dukke til Mirjam

Da Mirjam fyldte 3 år i maj, fik hun en fælles gave fra os og fra bedsteforældrene.
Nemlig en unika Waldorfdukke fra Smilerynker.
Den brændte jeg mig varm på for længe, længe siden. Budgettet er egentlig slet ikke til den slags håndlavede gaver. Men det gik alligevel ved fælles hjælp.

Det særlige ved Mirjams dukke er, at den er syet i 100% økologiske materialer og genbrug. Selvfølgelig, ik’ …
Nostalgisk, håndlavet og feminin uden at være for meget.

Lisbeth (aka Smilerynker) har syet kærlighed ind i den dukke. Simpelthen. Den sover hos Mirjam hver eneste nat. Den er lavet specielt til hende og ligner hende. We love it …
Her kan du læse om bestilling af de enestående dukker.

Og så er Smilerynker en af de smukkeste blogs, jeg kender! 


 

This Post Has 6 Comments
  1. Jeg havde desværre en meget dårlig oplevelse med en kanin jeg købte derinde som vi ventede meget længe på og da den så kom så var den bare ikke i orden. Det ene ben var længere end det andet og mærket syet skævt på osv. Så jeg sendte den tilbage og igen ventede og ventede indtil jeg ik synes det var okay at vente mere og afbestilte den. Den var også lavet efter min lille søn så det gjorde mig faktisk meget ked af det, at den for det første ik var i orden men også at den endte med at gå til et andet barn..
    Men godt du var heldig 🙂

  2. @Sandra, tak for din kommentar, det var da ærgerligt. Jeg har godt nok ellers KUN hørt positivt om dukkerne, og det har også været min egen oplevelse, at kvaliteten var i top. KH Rose

  3. Nøøøøøøj, hvor er den fin! Sådan en ønsker min datter sig helt sikkert, når hun er blevet et par år ældre! Tak for det gode tip! :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top