skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 25 – 2015

SPØRGSMÅL

Hej Rose

Jeg har lige kontaktet Philips Avent for at høre om deres flasker er lavet af medicinsk silikone og de siger alle deres sutteflasker og sutter er lavet af medicinsk silikone. Men det selvfølgelig det de siger via tlf., men det er ikke noget jeg har fået dokumentation på.

Så jeg vil høre dig, jeg ved du foreslår Born free og Tommee Tippee, men hvad er grunden til du ikke foreslår Avent produkter?

Mvh Ranya

SVAR

Kære Ranya

Tak for dit spørgsmål om Philips Avent flaskesutter.

Først; sutteflasker (altså selve flasken) laves ikke af medicinsk silikone.
Det er flaskesutter og sutter i øvrigt, som fremstilles af silikone eller latex.
Jeg anbefaler kun silikone, hvis den er “medical grade”, dvs. så ren og oprenset som muligt.

Jeg kontaktede Philips for nogen tid siden og har nu fået en skriftlig bekræftelse på, at deres sutter og flaskesutter er fremstillet af ”medical grade silicone”.
Så de kan også anbefales.

Jeg har netop opdateret mit blogindlæg om sutteflasker og tilhørende flaskesutter.
Du finder indlægget her.

Her kan du bl.a. læse om, hvorfor jeg anbefaler sutteflasker i glas, alternativt rustfri stål, og sutter samt flaskesutter i medicinsk silikone. Du får navne og links til de konkrete produkter, som lever op til disse krav.
Kærligst
Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top