skip to Main Content

Sneek peak fra Dit Sunde Barn

 

Til min kommende bog “Dit sunde barn – sådan!”, som udkommer her i 2015, har jeg den enorme glæde at have Lisbeth Kjær Hammer – som du nok kender som Smilerynker – som fotograf.

Lisbeths billeder har sin helt egen autentiske stemning, meget nordisk og smukt inspirerende.
Hun bor med sin mand og fire børn i gåafstand fra mig her i Humlebæk.

Det er så hyggeligt for mig at kunne genkende mit nærmiljø på Lisbeths billeder; min nabos stakit, en klynge valmuer i grøftekanten og rønnebæralléen op til æbleplantagen 200 m længere oppe af vejen, hvor jeg bor.

Lisbeths verden ER som på hendes billeder.
Hendes børn ER lige så kønne og skønne i virkeligheden.

I disse uger er vi ved at kokkerere og fotografere til opskriftsdelen i bogen.
Her er et lille sneak peak:

 

r5

 

 

10928695_10152958007789070_908491451_n

 

 

10934264_10152957998864070_161065756_n

 

 

10937752_10152957998584070_277516203_n

This Post Has 4 Comments
 1. Årh… det ser lækkert ud.
  Hvornår udkommer den – må på ønskesedlen, selv om jeg da først lige skal have miraklet i maven til verden i juni.
  Btw… Er der nogle vigtige opdateringer til din Baby-bog, som jeg bør notere mig.
  KH
  – frk. sveske

 2. @frk. sveske – tak for din søde kommentar, det blev jeg glad for! Den udkommer her i 2015. Jeg skal nok give lyd, når udgivelsesdatoen er fastlagt. Der er en del opdateringer til BABY. Bogen indeholder en del produktnavne og links, som har haft en naturlig ændring, siden jeg skrev bogen i 2010. De generelle anbefalinger om kost, kosttilskud m.m. har ikke ændret sig. Jeg har ikke lavet en samlet oversigt med opdateringerne, da dette er et omfattende arbejde. Du kan altid spørge mig til konkrete emner inde på Grøn Stue
  http://rebeccapersson.com/gron-stue/
  Kærligst R.

 3. Hvad er din uddannelse egentlig, kan se du giver råd om ernæring osv til baby og større børn.

 4. @laura – tak for din kommentar. Det er fuldstændig rigtigt, jeg lever af mit professionelle virke med at hjælpe gravide og børnefamilier med at gøre det nemt at leve sundt og grønt i en travl hverdag. Jeg er autodidakt, har 16 års erfaring på området og samarbejder med eksperter på området, som jeg kan konsultere ved tvivlsspørgsmål, så jeg er sikker på, at mine svar er så up-to-date som muligt.
  Jeg er i øvrigt uddannet i en helt anden boldgade, nemlig som bach. mus. i klassisk sang 🙂
  Du kan læse mere om min baggrund her:
  http://rebeccapersson.com/hvem-er-den-dam/
  Kærligst R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top