skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 36 – 2013: BioGaia Probiotika

SPØRGSMÅL: BioGaia Probiotika

Kære Rose

Jeg nyder rigtigt godt af din bog BABY! Jeg har bare et spørgsmål vedr. BioGaia. Hvor lang tid skal man blive ved med at give det sammen med d-pearls? Min søn blev født ved kejsersnit og jeg har givet ham BioGaia dråber fra ca. 4 uger. Nu er han 4 måneder og jeg vil gerne vide om jeg skal blive ved med at give Probiotika dråber? Jeg ammer ham fuldt ud.

På forhånd mange tak.

Med venlig hilsen,

Maria

 

SVAR

Kære Maria

Tak for de fine ord og for spørgsmålet ang. BioGaia.

Jeg skriver i min bog BABY på s. 84:

Skal jeg så blive ved med BioGaia?
Nej. Når flasken er tom, kan du gå over til Udo’s Choice Infant’s Blend Probiotic eller Probiotic Panda. De har begge et lidt bredere udvalg af babyvenlig probiotika end BioGaia”

Så, følg anbefalingenn på s. 102 i BABY for “Dagligt powertilskud til ammebaby 4-5 mdr.” – dvs. giv 1/4 tsk. Probiotic Panda eller 1/2 tsk. Udo’s Choice Infant’s Blend Probiotic to gange om ugen.

Det er generelt en god idé at skifte mellem forskellige udvalgte typer probiotikaprodukter, da de indeholder forskellige gode bakterier.

Det kan også være en god idé at starte lidt langsomt op, både når man er helt ny med probiotika, og når man begynder på en ny type. Det kan nemlig godt give lidt luft i maven i starten (lige som når man spiser jordskokker). Det er harmløst og går over igen, men kan selvfølgelig godt genere lidt.

KH Rose

 

PS
Hvis du vil vide mere om, hvilke typer probiotika, som passer til netop dig og din familie, afhængig af alder m.m., så kan du finde praktiske oversigter og nyttig viden i e-guiden “Sund familie med superfood til immunforsvaret”. Den ligger på Grøn Stue sammen med alle mine øvrige e-guides.
Du får også tips til, hvordan du for næsten ingen penge selv kan fremstille verdens bedste probiotika hjemme i dit køkken – så bliver probiotika på pilleform som regel overflødig!

Forestil dig …

  • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
  • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
  • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
  • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top