skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 8 – 2013

SPØRGSMÅL

Kære Rose,

Jeg har brugt Zenba’s babyolie siden min lille datter var få måneder gammel – og nu er hun snart halvandet år. Desværre er olien udgået – jeg var ellers superglad for den. Havde hun lidt tør hud eller røde pletter, så virkede et bad med et par dråber olie meget, meget bedre, end salve og creme. Men det er ikke lykkedes mig at finde en anden, som tilnærmelsesvis er ligeså god. Nu hvor vinterkulden bider, så mangler jeg virkelig et godt alternativ. Kan du monstro anbefale en ?

På forhånd tak!

Kærligst

M

 

SVAR

Kære M
Tak for dit spørgsmål om babyolie. Ja, det er altid ærgerligt, når de gode produkter udgår!
Jeg kender en del gode olier uden tilsat parfume, parabener eller anden kedelig kemi. Hvilken en, der virker bedst til lige præcis dit barn, det kan jeg kun gisne om. Men nu nævner jeg en række af mine favoritter ud fra et sundheds- og miljømæssigt synspunkt. Så kan du kigge lidt på dem og vælge den, der tiltaler dig mest.

De er alle økologiske. S betyder svanemærket og AA betyder Astma Allergimærket. De øvrige olier uden S og AA kan dog være lige så gode/ren på miljø og sundhed, blot uden certifikat. En hel almindelig øko mandelolie er nu heller ikke værst!

Derma Eco Baby Olie (S, AA)


Estelle & Thild Body Oil Baby & Child

Green People Baby Oil ’Scent-Free’

Lavera Baby & Kinder Neutral

Melissa Baby Bade Olie

Urtekram No Perfume Baby Oil (AA)

Du kan også overveje arganolie, f.eks. fra billigarganolie.dk. Den er fantastisk til hud og hår. Den lugter lidt, men det aftager efter lidt tid.

KH Rose

PS. Kender du min store og yderst praktiske e-guide om “Hud- og hårpleje uden kemi til hele familien” ? 
Læs mere om den her!  

Forestil dig …

  • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
  • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
  • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
  • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top