skip to Main Content

Fra sur mokke til vital mama

Rigtig glædeligt 2013! Jeg håber, at det må bringe dig glæde, vitalitet og meningsfuldhed!

I dag byder jeg januar varmt velkommen med temaet VITAL VINTER.

Før i tiden var jeg virkelig tungsindig og flad i batterierne om vinteren. Jeg blev nemt ked af det og manglede i dén grad initativ, energi og virkelyst. Januar og februar var bare li’som noget, der skulle overståes. Jeg snottede mig igennem dem.
Men sådan ville jeg jo ikke ha’ det!

Jeg har masser af projekter, jeg gerne vil realisere. Ord, der skal skrives. En partner, der skal kysses på. Børn, som skal have en dejlig hverdag med en mor, der har go’ energi … ikke en vrissen og ugidelig rappenskralde. Et liv, der skal leves – ikke overståes.

Så jeg fik skuden vendt. Nu kan jeg stå op med glæde kl. 5 alle ugens dage (ja, det lyder syret, men sådan er det altså). Jeg bliver ikke længere syg hele tiden – og hvis jeg gør, så kan jeg finde årsagen og gøre noget ved det. Jeg løber, cykler eller går tur hver eneste dag, uanset vejret. Jeg har masser af energi og fokus til en lang dag og til at manifestere det, jeg gerne vil. Børnene holder sig fri for snot og hoste, så de har en god hverdag og jeg kan passe mit arbejde i dagtimerne i stedet for ud på de små timer. Intimiteten med partneren fejler heller ikke noget!

 

Foto: Peter Nørby

 

Og jeg har altså hverken aupair, mange penge eller glansbilledagtige livsvilkår. Der er nok af udfordringer i min hverdag. Men jeg bruger mine værktøjer til en Vital Vinter.
Det er dem, jeg deler med dig i mit nye tema VITAL VINTER.

Så du har min personlige garanti for, at det virker!

Glædelig 2013!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top