Mød mit nye team!

Jeg er himmelhenrykt over at kunne dele med dig, at jeg her i det nye år har tilknyttet et helt TEAM!

For en måneds tid siden søgte jeg en ny virtuel assistent.
I søgeprocessen blev det dog klart for mig, at jeg ikke blot havde brug for en assistent, men at udvide til et lille hold af kompetente specialiserede hjælpere.

Her kan du lære dem bedre at kende!

mød mit nye team

June Andersen

June er min nye virtuelle assistent.
Hun tager sig af først og fremmest af kundeservice.
June sidder klar på info@rosemaimonide.com, hvis du har brug for hjælp til login, faktura, produkter m.m.

June fortæller:

“Jeg hedder June og bor i dejlige San Sebastián i det nordlige Spanien, hvor jeg har haft fast base siden 2006. Jeg bor sammen med min spanske mand og to dejlige børn på 3 og 6 år.

Til daglig arbejder jeg som virtual assistent, hvilket betyder, at jeg er geografisk uafhængig i mit arbejde. Jeg har mulighed for at arbejde hjemmefra eller fra et hvilket som helst sted i verden, hvis jeg har lyst. Det giver fleksibilitet i hverdagen og skaber en balance mellem arbejds- og familielivet, som jeg sætter stor pris på. Det giver tid til familien og frihed til at vælge de ting til, som jeg mener er vigtige i dagligdagen.

Jeg hjælper primært kvindelige soloselvstændige og personlige brands som f.eks. Rose med de mere rutineprægede og tidsrøvende opgaver, så de får tid til at koncentrere sig om det, de brænder for og er gode til!

Personligt elsker jeg alt, der har med en velafbalanceret, sund og grøn livsstil at gøre. Min families sundhed og det at skabe en bæredygtig hverdag er noget jeg prioriterer højt. Sund mad, træning og ikke mindst yoga og meditation er min store passion.

Endelig elsker jeg at rejse, og Afrika er det kontinent, der har givet mig de største rejseoplevelser, og det sted jeg altid vender tilbage til. Desuden har jeg boet i Oman, Chile og Norge over en længere tidsperiode. Mødet med andre kulturer fascinerer mig, og jeg mener, at vi hver især har så meget at lære af hinanden. Om hvad der er vigtigt her i livet og ikke mindst, hvad vi kan gøre for at skabe en mere fredlig og harmonisk verden, ikke bare for os selv, men også for vores børn.

Har I lyst til at vide mere om mig eller mit arbejde som virtuel assistent, kan I læse mere på min hjemmeside juneandersen.com.”

 

mød mit nye team

Louise Nørgaard

Louise kommer til at være min højre hånd på Grøn Stue.
Hun har en baggrund som cand.scient. i molekylærbiologi og er lidt af en onlinehaj.
Louise kommer til at opdatere eksisterende guides på Grøn Stue og lave infosøgning til nye guides.
Hun vil også hjælpe nye medlemmer til rette i facebookgruppen og assistere med links til guides på forum.

Louise fortæller:

“Jeg hedder Louise Nørgaard og er årgang 1982. I 2010 blev jeg færdiguddannet cand.scient. i molekylærbiologi – mit speciale omhandlede den potentielle forebyggende effekt af isosteviol på diabetes type II. Efter mit studie arbejdede jeg i nogle år som underviser i naturvidenskabelige fag på sygeplejerske- og bioanalytiker uddannelsen.

Min kæreste (gennem 17 år) og jeg var så heldige at finde drømmehuset i 2010: En landbrugsejendom med plads til hans firma og min store hobby: Hunde. Her er frisk luft, ingen naboer og skøn natur.

I 2012 kom Bertram til. Og han styrkede min interesse for økologi og sunde valg. Det var også på grund af ham, at jeg blev introduceret for Grøn Stue, og Roses første bog var min bibel. Det lykkedes mig også at inspirere et par af mødrene i min mødregruppe.

I 2014 startede min mand og jeg en hobbyvirksomhed med hundeudstyr. Den er siden hen blevet udvidet en smule med hundemassage og kranio sakral terapi.

Sidenhen er Astrid kommet til og med hende muligheden for at nørde videre i sunde og bæredygtige valg for hende og vores familie. Med hende satte jeg mig blandt andet ind i BLW og strukturerede min barsel, så jeg kunne gå hjemme med hende lidt længere.

Familie betyder meget for mig. Og tiden med mine børn prioriterer jeg højt. Jeg bliver inspireret, når jeg er sammen med dem. Men en gåtur i skoven med mine hunde er også balsam for min sjæl. Det er tit her, jeg får ideer til nye blogindlæg, instagramopslag – og her, jeg finder energien.

Jeg er lidt af en nørd – det afspejler sig i min uddannelse, min tilgang til hunde og min færd på de sociale medier. Jeg har taget uddannelser og kurser inden for online markedsføring og holder mig generelt opdateret på muligheder og tendenser på de sociale medier. Jeg har et stort kendskab til markedsføring og relationer på de sociale medier. Jeg varetager online markedsføring for tre virksomheder og trives godt, når jeg er online. Jeg sætter selv pris på korte svartider og det forsøger jeg også selv at leve op til.

Jeg er så glad for at blive tilknyttet Roses team. Det er både meningsfuldt, motiverende og nærende at være med til at sikre at medlemmerne af Grøn Stue får den support og hjælp, der kan være brug for. Jeg vil sætte en ære i at bidrage positivt til udviklingen af kommende måneds temaer.”

 

mød mit nye team

Sanne Ravn

Sanne bliver min sparringspartner “backstage”.
Hun vil assistere mig med at dele endnu mere ud af min viden på de sociale medier og sørge for, at endnu flere familier får blik for, hvordan Grøn Stue og mine bøger kan hjælpe dem.
Hun kommer også til at lave smuk grafik og layout.

Sanne fortæller:

“Hej. Jeg hedder Sanne Ravn. Jeg er en kreativ og livsglad digital strateg, der brænder for at skabe og implementere strategier, der sikrer virksomheder en stærk positionering online.

Jeg tror på livsglæde. Både privat og professionelt. For mig er en af de vigtigste ingredienser i min livsglæde, at være glad i mit arbejde. Det er jeg eksempelvis, når de virksomheder jeg arbejder sammen med gør en positiv og vigtig forskel for andre mennesker. Mit arbejde skal give mening og det gør det i høj grad hos Rose.

Jeg interesserer mig for online marketing, personlig udvikling, sundhed, forretningsudvikling og mennesker. Jeg elsker at være mor. At morgenbade i Øresund. At rejse. At opleve. At udvikle mig.

Jeg er gift med Claus, som jeg har været sammen med i 19 år. Vi bor i Humlebæk med vores tre vidunderlige børn Aia på 8 år, Villads på 5 år og Vega på 2 år.

Jeg er meget taknemmelig for at være her og glæder mig meget til at udbrede kendskabet til Roses fantastiske univers.”

Som den kvikke læser har bemærket, bor Sanne også i Humlebæk. Faktisk kun 900 meter fra mig.
Du kan møde hende på sanneravn.dk.

This Post Has 2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *