skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 4 – 2013


SPØRGSMÅL

Hej Rose

Jeg har lige et spørgsmål ang. probiotika som jeg meget håber du vil svare på.

Jeg har købt panda probiotika til min søn på 3 uger, som jeg vil fortsætte med når han er færdig med bio gaia sådan som du anbefaler i din bog.

Jeg har dog læst på hjemmeside, at det ikke må gives i forbindelse med et måltid, og nu har jeg svært ved at se, hvordan jeg så skal give ham det? Jeg ammer desværre ikke længere, så kan ikke give ham det i forbindelse med et mindre måltid, når han jo får flaske.

Er det okay at give ham det i forbindelse med et måltid, eller vil det være bedre at starte ud med feks udos, og så vente med panda til han er stor nok til at få det i blandet lidt vand?

Jeg håber meget du vil svare på mit spørgsmål, på forhånd tak i hvert fald.

Med venlig hilsen

L


SVAR

Kære L

Tak for dit spørgsmål om probiotika til spædbørn.

I forhold til babyer, som kun lever af modermælk eller modermælkserstatning, betyder det ikke så meget, hvornår NDS Probiotic Panda (eller Classic) gives.
Så det giver du bare, når det passer bedst.

Det er godt at bruge forskellige typer probiotika, så man får så mange af de gode mælkesyrebakterier som muligt. Altså i praksis; køb en ny type næste gang. Udo’s probiotika er måske lidt nemmere at have med at gøre, fordi det er et smagsneutralt pulver – og det må i øvrigt gerne gives til et måltid.

Så det er helt fint, at du går over til NDS Probiotic Panda, når flasken med Bio Gaia er tom.

Det kan være en god idé at starte langsomt op, da probiotika godt kan give lidt luft i maven i starten. Det er harmløst og går over igen.

Kh Rose

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top