skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 9 – 2012

SPØRGSMÅL

Kære Rose

Først vil jeg lige sige at jeg er fan af din bog. 🙂 Jeg følger dine anbefalinger mht kosttilskud.

Jeg har midlertidig det problem af jeg er i tvivl hvor meget en teskefuld arctic liver cod d olie egentlig er. Vi har teskeer i tre forskellige størrelser hjemme hos os. Og den største teske rummer tre gange den mindstes størrelse. Jeg kan se at der på flasken også kun står “en teske” og ikke hvor meget det er i ml. Jeg er derfor bange for at jeg over eller underdoserer. Kan du sige mig hvor mange mg der ca er tale om?

Mvh M

 

SVAR

Kære M

Tak for de pæne ord og spørgsmålet.
Det er godt tænkt! En teske er 5 ml.

Hvis man er i tvivl, kan man enten købe et måleskesæt, som professionelle kokke bruger, eller en engangssprøjte på apoteket. Så kan man se, hvilken af ens teskeer, der passer.

Det er rigtig godt, at du giver din baby levertran, som jeg – og den norske sundhedsstyrelse – anbefaler til babyer!

Du kan læse meget mere inde i mit onlineunivers Grøn Stue.

De bedste hilsener

Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top