skip to Main Content

Med baby til rygbrækker?

I dag snakkes der om erfaringer med at tage sin lille nyfødte til kiropraktor, osteopat eller kranio-sakral-terapeut på min facebookside.

Hvis jeg var sundhedsminister, så ville jeg prioritere, at alle nybagte guldklumper og deres mørbankede Fru Moder kom i kærlige hænder hos en dygtig og erfaren behandler. Det kunne redde mange familier fra bl.a. kolik, forstoppelse og smerter hos den lille ny verdensborger. For der kan meget nemt opstå små skævheder under fødslen, som bl.a. kan irritere nervebanerne til de forskellige organer.

Foto: Line Klein

Min personlige favoritbehandler er kiropraktor Steen Selander fra Vordingborg. Han er magisk, engleblid og imponerende præcis med børn.

I min bog BABY – 100% naturlig uden tilsætning (Politikens Forlag) finder du på side 220 en liste over kompetente behandlere i hele landet. Men flere er velkomne!

Vil du dele din erfaring og anbefale din behandler til andre, så de også kan få glæde af det, så skriv en kommentar.

 

 

This Post Has 2 Comments
 1. Hvad med kraniosakralterapi? Hvordan har du det med det? Jeg har ikke prøvet det, men overvejer det, til min søn, da han sover så uroligt, og har bøvl med fordøjelsen.

 2. Kære Therese
  Tak for kommentaren, jo, kraniosakral kan være rigtig fint, det er meget blidt.
  Jeg anbefaler nogle på side 220 i BABY.
  Personligt ville jeg vælge en af dem eller en anden, som har erfaring med små børn.
  God bedring med lillemanden!
  Kh Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top