skip to Main Content

Et venligt tebrev

Jeg bliver aldrig træt af at prøve ny elevator-te-varianter.
En oplagt søndags-beskæftigelse.Nogle varianter er mere velkomponerede end andre….Men den nye Yogi Te Licorice-Mint er gået rent ind hos mig. En god, kraftig blanding, hvor kulde møder varme. Sødmefuld lakrids møder kølende pebermynte. Twistet med alt godt fra krydderihylden.

Men du kan i hvert fald få den her hos Duft & Natur, måske i din lokale helsekost eller sågar i større supermarkeder.

Min ældste datter Mias Yogi te-favorit er Lime Mint.

Min kæreste er mest til den nye Ginger, men han sukker stadig af savn over den “gamle” Ginger Lemon, som faldt i bedre jord end den nye.

Og så er der selvfølgelig den evigt grønne klassiker, som meget passende hedder Classic.

Det bedste ved Yogi-teerne er næsten de små spirituelle bon mot’s, som følger med.

Den seneste jeg fik var ny – og lige i øjet:

Der står altså: The only weapon you have is kindness

Hvad er din yndlings Yogi-te?

PS
Jeg er ikke sponsoreret, bare begejstret. 
This Post Has 5 Comments
 1. Dejligt, at du kan lide den nye te! Den står helt klart på min favorit Yogi Tea Liste sammen med Lime Mint, Choco, Ginger & Black Pepper og ikke mindst den rene lakrids. Især Lime Mint er fantastisk som iste også….

  Hyggeligt, at se dig på Helsam Messen!

  Kh Marian

 2. Jeg holder meget af yogi te produkterne, og man kan rimelig tit finde dem på tilbud i Netto (til 18 kr), hvor de normalt koster mellem 24-28 kr i de større supermarkeder (har set dem både i Irma og SuperBrugsen)

 3. Åh der er mange favoritter. Lige nu står den på Green Energy, som forhåbentlig giver et skud energi til resten af arbejdsdagen.

  “Happiness is your birthright” står der på vedhænget. Oh yes!

 4. @Marian; ja, det var rigtig hyggeligt! Black Pebber har jeg vist til gode.
  Kh Rose

  @Anne, tak for det gode tip!

  @NannaS, grøn energi – hvem kan sige nej til det? Smager den godt – er den med grøn te?
  Jeg synes nemlig ikke, at det er lykkedes mig at finde en grøn elevator-te, som jeg har kunnet lide. De er tit så bitre, synes jeg.
  kh Rose

 5. Den er fantastisk den nye Licorice Mint, men Pure og Green Balance er også blandt mine yndlings..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top