skip to Main Content

Gå Grøn i København

Når jeg er i København, er jeg ofte på udkig efter nye spisesteder, butikker, cafeer m.m. som har økologi og bæredygtighed i fokus. Jeg har mine faste favoritter, men indrømmet, udvalget kunne godt være større, har jeg tænkt. Men hvordan finder jeg de gode steder?

Nu er det heldigvis blevet meget nemmere at være grøn forbruger i København!

Go Green Copenhagen har udgivet et grønt bykort over København og Frederiksberg med et væld af grønne, økologiske, fairtrade og bæredygtige restauranter, oplevelser, butikker, frisører, spisesteder, butikker, caféer m.m.

Du kan fra i morgen tidlig få kortet helt gratis i DSB’s billetkontor på Nørreport Station og alle de steder, som er med på kortet.
Du kan meget snart (ikke endnu) downloade kortet gratis som PDF på GoGreenCopenhagen.dk.
Og hvem ved, måske en dag som app. Men for os håbløst gammeldags objektfikserede typer er det nu meget rart med et kort og en hjemmeside.


Jeg sidder her med kortet i hånden. Det er fikst og lækkert. Jeg har det lidt lige som Københavns miljøborgmester sagde i talen ved indvielsen her til eftermiddag; jeg er nødt til at gramse på det hele tiden. Og så kan det bruges som paraply! Jo, du læste rigtigt. Kortet er nemlig fremstillet af noget så innovativt eksotisk som STENPAPIR! Papir lavet af sten (kalciumcarbonat). Det gør kortet vandtæt og næsten umuligt at rive i stykker – og så er det meget bæredygtigt. Læs mere om stenpapir her.

Oh, der er mange grønne spisesteder og butikker, som jeg skal tjekke ud!

Så, hvis du bor i København, skal på bytur eller ferie til hovedstaden – så er kortet et must.
Det er også trykt på engelsk, så alle turisterne kan go green.

Følg også Go Green Copenhagen på facebook.

Find Go Green Århus her.

Tænker du i grønne baner, når du bruger byen? Eller vil sådan et kort give dig grønt blod på tanden?

This Post Has 3 Comments
  1. Nej, hvor er de fedt. Jeg går også altid efter de grønne steder og mangler helt klar et bedre overblik og mere inspiration, så det er fantastisk med sådan en samlet guide. Tak for tippet.
    Og så må jeg jo rekvirere kortet, mens vi venter på app’en ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top