skip to Main Content

I reden er der uuuunger…..

 

“Moar! Kom og se! Der er unger i reden!”

Og det er ganske vist. De holder til i rosenbusken lige til højre for mit arbejdsvindue. De var der også sidste år. Det er SÅ hyggeligt, og man glemmer for en tid ulemperne ved at bo på landet (skovle bjerge af sne, køre langt i bil osv.)

Jeg har kigget til dem én gang, i et minut med mobilkameraet tændt, og krydser fingre for, at de klarede den. Men det gjorde de; der er livlig aktivitet omkring reden samt masser af andre fugle, som flittigt henter redebygningsmateriale i stråtaget.

Jeg filmede med mit håbløst amatøragtige mobil-zoom. Klik på linket, og så klik igen på det nye link (kan man mon gøre det her nemmere?).

Lydsporet på videoen er det bedste; det er Mirjam på knap 2 år, som synger sin helt egen sandkassesang….  (hun siger sandkasse, ikke tandpasta!) Det er en fasan, som skratter, dér hvor fugleungen klapper gabet op – god timing!

MOV01405

This Post Has 4 Comments
  1. @ Dorte. Ja, det er forsiden af medaljen.
    På bagsiden er der et flækket kloakdæksel (skriiiig!), monstermeget ukrudt, håndfulde af bier, der bygger bo under stråtaget, mere kloakudgravning, væltet stolpe til lågen, syv (!) trehjulede cykler……. (fortsæt evt. selv).
    :-0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top