skip to Main Content

Gå mere kapok

Nu har babynature.dk fået alle de skønne økologiske kapokprodukter hjem! Dyner, puder, madrasser, ammepuder – de har det hele.

Læs mere om de skønne naturfibre kapok her

Vidste du, at uld er den eneste tekstil, der skaber varme, når fibrene optager fugt? Derfor er uld genialt til undertøj og sengetøj. Jeg har ikke prøvet ulddyner, men jeg bliver da ret lun på konceptet, når jeg ser på Naturlig Beklædnings udvalg af økologisk uldsengetøj – oven i købet danskproduceret, det vil sige meget klimavenligt. Ikke fordi jeg har råd pt., men en frysepind har vel altid lov at drømme….
Det er forresten en skøn butik! Tjek bare de håndfiltede sjaler i merino, alpaka og silke, OMG!

Det har været en hård og streng vinter herude på æ’ land. Også for fuglene. Se bare hvad der lå uden for vores indkørsel i morges (nogen som kan identificere den?). Snøft.

Pip

This Post Has 2 Comments
 1. Hej Rose.

  Jeg kan varmt anbefale ulddynen fra Ullkorga. Min 5 måneder gamle Augusta får det aldrig for varmt i denne dyne, modsat den anden vi til babyjoggeren med dunfyld (bliver alt for hurtig klam og fugtig 🙁 ).

  Ullkorga er også leverandør af ulddynerne til Voksiposer. Jeg står og skal investere i madrasser og en sommerdyne, men vil gerne høre din mening om jeg skal fortsætte med Ullkorga eller evt. prøve kapok! Håber du kan hjælpe 🙂

  Mange tak for alle dine fantastiske råd om økologisk babyluksus 🙂

 2. @Lena – tak for din kommentar. Det glæder mig virkelig at høre, at du kan bruge mine råd om babyudstyr <3
  Ja, uld er et dejligt materiale. Jeg har selv dundyner, fordi jeg gerne vil kunne vaske mine dyner nemt ved 60 grader pga. husstøvmider. En ulddyne kan godt koges op i en gryde, bare man er forsigtig og ved hvordan - og får den tørret godt og hurtigt igen.
  Det er svært for mig at svare på, om den pågældende ulddyne kan fungere om sommeren, eller om den bliver for varm, da jeg ikke kender den. Mit gæt er, at det bliver for varmt. Kapok er en mulighed, ja, eller majsfleecedyner, som du kan få hos Purebaby.
  Kærligst R

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top