skip to Main Content

Skru op for nærværet

Savner du nærvær i hverdagen med dine børn?
Døjer du med dårlig samvittighed?
Har du svært ved at se og mærke, hvor fantastisk en mor du er?
Er du bare sådan generelt lidt utilfreds med dagligdagen i familien? 

Så har psykolog Heidi Agerkvist og jeg en hjælpende hånd til dig.
Nemlig en lydfil på små 20 minutter og en tilsvarende e-bog:
“Skru op for nærværet, ned for den dårlige samvittighed, og boost din hverdagstilfredshed”

Begge dele er en bonus til medlemmerne på Grøn Stue, hvor du også er hjertelig velkommen.

 

 

Cover grønstue 550x498 heidi

Heidi fortæller om guiden …


“Jeg har lavet en lille ebog til dig fuld af værdifuld viden og konkrete redskaber til at tage fat i tre vigtige områder, som fylder rigtig meget i de fleste mødres hverdag. Jeg vil nemlig gerne inspirere dig til at skrue op for nærværet, ned for den dårlige samvittighed, og begynde at få øje på alt det du er virkelig god til som mor.

Tager du fat i de tre områder og bruger redskaberne aktivt og fokuseret, vil du mærke at du får mere energi, stærkere kontakt og mere glæde ind i din hverdag.

Og fordi jeg ved du har travlt får du også ebogen som lydfil, så du kan høre den (og vende tilbage til den), mens du er på farten eller hænger vasketøj op.

Rigtig god fornøjelse! 

– Heidi”

 

jp3 Heidi Agerkvist

Lidt om Heidi

Heidi Agerkvist har, så længe hun kan huske, været nysgerrig på relationer og reaktioner mellem mennesker, og derfor var det et naturligt valg for hende at uddanne sig til psykolog.

Heidi har hjulpet hundredevis af børnefamilier med at skabe en hverdag hvor afmagt, konflikter og frustration afløses af trivsel, sunde relationer og plads til både store og små.

Udover traditionelle terapi- og rådgivningsforløb i klinikken i Århus, tilbyder Heidi – som den første psykolog i Danmark – onlineforløb for mødre og forældrepar, der ønsker at skabe positiv og varig forandring i deres hverdag – enkelt, fleksibelt og effektivt.

Du kan møde Heidi på heidiagerkvist.dk.

Jeg vil varmt anbefale dig at kigge ind på hendes hjemmeside og tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du samtidig får et gratis videokursus med fem konkrete redskaber til at håndtere konflikter i hverdagen med børn.

PS
Du finder som sagt Heidis fine e-guide “Skru op for nærværet” inde på Grøn Stue

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top