skip to Main Content

Veggiesandwich Live

Vi var på BioMio, Danmark største 100% økologiske spisested. Det ligger på Halmtorvet i København. De har en dejlig mokost (højskoleslang for brunch) og et superkreativ menukort. Det er ikke ligefrem en eksplosion af kreative smagsoplevelser, men råvarerne er fisme i orden og der er flot fokus på grøntsager og mad-uden-noget (uden gluten, uden mælk, uden kød og andre uden’er).

Min kæreste fik en vegetarsandwich med ged i, og da jeg stadig ikke helt har vænnet mig til, hvor kreativt begrebet ‘sandwich’ fortolkes i cafémiljøet, besluttede vi at tage et billede af den. Det blev så ved en fejl til en miniputvideo, men det er egentlig okay. Klik på linket, så kommer den. Der er timian på toppen, store lunser gedeost – og den smagte godt uden at være sensationel. Vi kommer gerne igen for at støtte det gode initiativ!

Veggiesandwich live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top