skip to Main Content

Raw Food til halv pris

Dagens Sweetdeal er 50% på raw lasagne og raw chokoladekage på Danmarks første raw food spisested i København, 42Raw.
Jeg har puttet de to værdibeviser i kurv, som hver kunde må. De gælder indtil 28.2 og kan også bruges som gavekort. Det blev min debut på sweetdeal.


42Raw er et af mine yndlings spisesteder og for at det ikke skal være løgn, så er lasagnen og chokoladekagen de bedste på menukortet. Ud over deres juicer og smoothies, som er smukt afbalancerede og mums.

Forestil dig …

  • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
  • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
  • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
  • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

This Post Has 2 Comments
  1. Så er det at man begræder at være jyde ….

    Menmenmen uden de 50 procent er der heldigvis også en formidabel Raw food café på Vester allé i Århus – MEGET rimelige priser og skøn mad!

    Kh.

  2. @ Katrine – den kunne jeg godt tænke mig at prøve, hvis jeg en dag kommer til Århus. For 42Raw ER sådan liige det dyreste, men godt smager det. Der er også kommet et raw spisested i Hornbæk. Og så er der en anden i Kbh City som jeg også har til gode…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top