skip to Main Content

Sådan får du fast rabat på økologi

Sådan Får Du Fast Rabat På økologi

Hjemme hos mig prioriterer vi økologi meget højt, og det skal bare være muligt at købe sundt og bæredygtigt hele vejen rundt. Det er det også. Især hvis man planlægger sine indkøb.

Jeg var i fem lange år enlig studerende mor, hvor jeg også købte økomad i stor stil. Så jeg har økologi på budget inde under huden!

 

IMG_4830

 

100 % økologisk mad til en familie kan være en stor post på budgettet.
Hvis det passer dig og din smag at købe varer på tilbud, kan der være mange penge at spare på det økologiske madbudget ved at købe stort ind, når der er tilbud på økologi.

Det er så heldigt, at et par supermarkedskæder faktisk har fast rabat på 25 % på alle økologiske varer på bestemte dage.
På den måde kan du få god rabat på økologi. Nemlig:

 • Bilka: 25 % på al økologi den 2. søndag i hver måned.
 • Føtex: 25 % på al økologi den 1. lørdag i hver måned.
 • Lidl: 25 % på al økologi enten den sidste eller første weekend i hver måned.
 • Irma og irma.dk: Jævnligt 20-25 % rabat på (udvalgte) økologiske varer.

Jeg vil også nævne Rema1000, som har faste lave priser på økologiske og bæredygtige produkter, bl.a. økologisk kød og kødpålæg fra Hanegal, økologisk kylling på frost samt svane- og allergimærkede basis hud- og hårplejeprodukter.

 

Irma og irma.dk har f.eks. 20 % rabat på alle økologiske varer i dag og i morgen (22.-23. juni 2015). Jeg modtager Irmas nyhedsbrev, så jeg altid ved, hvornår der er rabat.

Hvis du virkelig vil gå all in med de økologiske rabatter, kan du f.eks. følge facebooksiden Økologi til alle.

Som medlem af Grøn Stue får du hver dag året rundt rabat på økologi, nemlig via fast rabat på 10 % på alle varer (økologisk kolonial, kosttilskud m.m.) hos de store online helsekostbutikker netspiren.dk og helsebasen.dk.

Skriv gerne en kommentar, hvis du kender andre butikker, som har tilbagevendende rabat på økologi.
Kommentarer med direkte eller indirekte økonomisk interesser frabedes – brug i stedet min kontaktside.

This Post Has 18 Comments
 1. Hej Rose. Jeg har lige bestilt varer hos Netspiren, og de gav altså kun 5 % Grøn Stue rabat ;-( Vibeke

  1. Ja jeg har også lige i dag bestilt på netspiren.dk og det var kun 5%
   Mvh Rikke

   1. Kære Rikke og Vibeke
    Det lyder mærkeligt, for de har lovet 10 % rabat på alle varer til Grøn Stue.
    Jeg ved dog, at de lider af nogle tekniske problemer med deres nye webshop.
    Men hvis I sender dem en mail, burde I få den fulde rabat på 10 % på det samlede køb.
    Kærligst
    Rose

 2. Facebooksiden “Økologi til alle” er rigtig god! 🙂

  De skriver om dem selv, at deres formål er “at skabe et overblik over pris-virakken, samt hvor og hvordan man handler billigst økologisk ind, samt naturligvis at sprede budskabet om økologisk levevis 🙂 Formålet er at hjælpe dem der ønsker at købe økologisk, som synes det er for dyrt – der er faktisk mange økologiske tilbud hver uge, nogle gange flere end andre – og med lidt kendskab til hvor man ellers handler billigst økologisk ind, så er det faktisk muligt at skifte det meste af det konventionelle ud :)”

 3. Kiwi har fast % på deres økologi, hvis man har kiwi-kort:

  http://kiwi.dk/kiwi-fordel/

  “Spar 20 % på AL frugt og grønt – også det økologiske
  Spar 20 % på økologisk okse- og svinekød
  Spar 10 % på ALLE andre økologiske varer”

  Jeg synes, at det er en lidt sær ordning, da man bare kan tage et kiwi-kort i kassen og undlade at registrere, så jeg forstår ikke helt, hvorfor de ikke bare laver basispriser, men hey – det er billigt.

  Det er ikke altid, at der er så mange varer på hylderne i “vores” afdeling på Frederiksberg, men hvis man kommer, når de lige har fyldt op, så er det fremragende billigt.

  1. @majken – tak for det gode tip. Jeg kan godt huske at have set annoncer fra dem, men jeg må indrømme, at det var svært at afkode, hvad konceptet egentlig var. Lidt synd for et ellers godt initiativ!
   Kærligst Rose

 4. Hej Rose

  Kiwi har – som Majken nævner – nogle rigtig fine priser på især økologisk frugt og grønt. Jeg synes også, at deres økologiske æg har en fin størrelse og er billigere end Kvicklys Anglemark-sortiment.
  Og man kunne jo forvente, at Kiwi så bare har skruet basisprisen lidt op for ikke at tabe penge på økoprodukterne, men det er ikke mit indtryk; deres basispriser på økologi ligger stort set på linje med Rema 1000.

  Kh
  Tanja

 5. I øvrigt så har jeg lige talt med en medarbejder fra Rema 1000 i foregårs, som fortæller, at økologisk kyllingebryst på frost nu er udgået i hele kæden. Rigtig ærgerligt…

 6. Hej, jeg ville også nævne Kiwi – de har desværre ofte udsolgt af økovarer i min afdeling, men når de har deres varer hjemme, er det dejligt billigt. Der er både rabat på frugt og grønt OG på alle økovarer – hvis man har et kiwikort, og de er nu gået bort fra at man kan tage et uden at blive registreret. Men alle kan jo bare registrere sig, det koster ikke noget, så jeg har også undret mig over hvorfor de ikke bare har rabatpriserne som faste priser – men på den anden side overhører jeg ofte folk ved kassen, blive spurgt om de er interesserede i kiwikort, og mange siger faktisk nej. Så de tjener selvfølgelig de ekstra penge, på folk som gerne gider betale ekstra 😉
  Derudover er jeg blevet medlem i Helsemin, de har særlige kunderabatter om søndagen, og derudover får man forskellige procenter alt efter hvor meget man handler for. Det kan godt betale sig at handle nødder, kikærter og den slags dér.

 7. Hej Rose

  Tak for gode fif! Fødevarerfællesskabet synes jeg også er en god måde til at få økologisk grønt på en nem måde og til en fornuftig pris. Har ikke sammenlignet med i butikkerne, men synes ihvertfald man får mere for pengene end hos Årstiderne. Og så er det jo bare et genialt koncept 🙂

  Dbh. Marianne

 8. @Tanja, @Carina og @Marianne – tak for de gode tips og erfaringer! Ja, Fødevarefællesskaberne breder sig til flere og flere byer.
  Oekovejen.dk har generelt også gode priser og stort udvalg på økologisk frugt og grønt.
  Jeg er fan af Nettos æg ifht. størrelse/pris, men det er muligt, at de er bedre i Kiwi (?).
  Kærligst
  Rose

 9. Tak for de gode råd 🙂
  Jeg har før prøvet Aarstiderne som jeg syntes var rigtig godt men bare lidt for dyrt.
  Jeg overvejer at bestille fisk herfra http://www.fiskehuset.com. De kommer fra små lokale fiskere i Thy og leverer til hele DK. Gratis levering over 650 kr. Så kan man jo bare fryse ned.
  Og kød herfra http://johannesminde.dk/shopforside.htm. Men det kan være at tilbud i Bilka og Føtex viser sig at være billigere.

 10. Hej 🙂
  Dette er ikke et tilbud, som sådan. Men fast lav pris på økologiske varer (hovedsageligt frugt og grønt). http://www.øf.nu Økologi til folket. Varerne kommer hjem til dig, og det er væsentligt billigere end årstiderne. Dog skal man lige gå sammen med andre i et leveringsfællesskab, hvis man kun skal bruge én kasse selv, da det eller er dyrt i fragt. Men det er virkelig et godt koncept. Tue der har det, brænder for sagen, og han arbejder fuld tid ved siden af, for at holde prisen på de lækre økovarer i bund.
  Hilsen Louise.

 11. @Louise, tak for din kmmentar, ja ØF er et rigtig fint koncept. Jeg havde dem med i Den Økologiske Julekalender her på bloggen sidste år.
  Kærligst
  Rose

 12. Hej Rose. Jeg er meget interesseret i rabat på økologi og søger jævnligt efter rabatkoder. Der er ingen nemme penge idag og kan man tjen nemme penge ved at spare på indkøb så gør jeg gerne det. Læste på mit-rabatkort.dk om cashbackworld. Ved at tilmelde sig får man uden gebyr eller skjulte afgifter rabatter hos flere forskellige butikker, også økologiske webshops. På deres hjemmeside af samme navn kan man søge på økologi og se hvilke butikker der er med i rabatordningen. Det har sparet mig for en del penge, og synes folk burde få samme rabatter når de bruger deres kreditkort, men det er desværre langt fra tilfældet. Tak for at sætte opmærksomhed på området 🙂

  1. @Lisa – tak for din kommentar og deling af det gode tip.
   Jeg er selv ret glad for de mange webshops, som giver fast rabat på mindst 10 % til Grøn Stues medlemmer. På den måde får jeg fast rabat på en stor del af mine økologiske/bæredygtige indkøb.
   Kærligst
   Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top