skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 24 – 2015

Fredagsbrevkassen Uge 24 – 2015

SPØRGSMÅL

Kære Rose,

Jeg har lige købt din nyeste bog er meget inspireret af den!

Jeg var inde og bestille multivitamin (Omnimini), men fandt en test fra Forbrugerrådet TÆNK med en rigtig dårlig dom over produktet. Er det fordi at de anbefalinger, som de sammenligner med er fejlagtige eller hvordan skal jeg tolke deres konklusion?

På forhånd tak for dit svar!

Mvh Line

 

SVAR

Kære Line

Tak for dit spørgsmål om vitaminpiller til børn. Det glæder mig virkelig, at du er inspireret af min nye bog ”Dit sunde barn – sådan!”.

Jeg forstår godt, at du bliver usikker, når du læser TÆNKs deklarationstest af vitaminpiller til børn. Jeg kender den godt, og jeg er i dette tilfælde meget uenig med TÆNK, som ellers gør et virkelig godt og seriøst arbejde på forbrugerområdet.

Da undersøgelsen kom frem, skrev jeg et længere blogindlæg, hvor jeg meget grundigt redegør for mit syn på kosttilskud til børn. Der forklarer jeg også, hvorfor du trygt kan følge mine anbefaler og f.eks. give dit barn Omnimini.

Hele TÆNKs test af indholdstofferne baserer sig på, at ADT og Sikkerhedsgrænserne er fornuftige og pålidelige – også for børns vedkommende.

Det stiller jeg og mange eksperter og læger sig imidlertid meget skeptiske overfor.

Du finder blogindlægget om vitaminpiller til børn her.

Rigtig god fornøjelse med den videre læsning – og med vitaminpillerne!

 

Kærligst

Rose

This Post Has 4 Comments
  1. Kære Rose!

    Tusind tak for dit svar! Det er uvurderligt, at du gider bruge din tid på at besvare og undersøge alverdens ting og sager for os andre!!

    God dag!
    Venligst Line

  2. Alletiders at dette spørgsmål og tilhørende svar allerede findes, det var nemlig præcis det jeg søgte.
    Også tak herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top