skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 42 – 2013

SPØRGSMÅL

Hej Rose

Jeg vil gerne have fat i Ditto olie, men hvordan finder jeg det og hvad er det??

Hvad kan du anbefale for teenagere og voksne??

Skriver du ikke en bog som 100 % baby uden kemi til hele familien?? Så vi alle kan få glæde af det?? Jeg vil gerne have økotøj, men det er ikke nemt eller pænt. Maling, møbler osv.

Mange tak

Hilsen

T

 

SVAR

Kære T

Tak for dine spørgsmål om olier. 

Jeg tror, at det må bero på en misforståelse. Ditto betyder ”den samme” og det er ikke noget mærke eller nogen producent. Jeg gætter på, at det kommer fra et blogindlæg, hvor jeg skriver noget om, at ”alle kender oliven og ditto olie”. Dermed mener jeg olivenolie.

Jeg anbefaler koldpressede uraffinerede olier, selvfølgelig meget gerne økologiske. Jeg bruger selv Urtekrams 1 liters olivenolie, den er ret god til prisen.

Jeg er lidt usikker på, hvad du mener mht. anbefalinger til teeangere og voksne. Måske går det på olier og sundt fedt generelt?

Uraffineret kokosolie og olivenolie og økologisk smør er gode som basis, suppleret med fiskeolie i bedste kvalitet, her anbefaler jeg Omega-3 fra Nordic Naturals (jeg får INGEN procenter eller noget).
Tak for den gode idé med en bog. Indtil videre kan du finde alle mine e-guides og anbefalinger om tøj, maling, møbler, udstyr, kosttilskud, sund mad, gode fedtstoffer, morgenmad, probiotika m.m på Grøn Stue. Der er læsestof svarende til mindst én bog derinde … og hvis du er i tvivl om noget, kan du bare spørge mig i min brevkasse derinde, så får du som regel svar fra dag til dag.

 

KH Rose
PS
Er du i tvivl om hvilke olier, som er hot eller not på stegepanden? Og hvor meget sundt fedt har børn og voksne egentlig brug for?
Læs mere i min e-guide “Fedt nok – hele livet!”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top