skip to Main Content

Bryllup # 1: En kjole i proces

Det er måske lige lovlig sent at begynde at skrive om mit bryllup, når det er på tirsdag …

Mange spørger, om vi er klar. Tja – klar og klar …

Vi har bobler på flaske klar til honeymoon, og så behøver man vel ikke have så meget mere med?

Borgmesteren (eller rettere sagt, giftefogeden) er booket til formaliteterne.
Bedsteforældrene er booket til børnepasning.
Det hemmelige badehotel med økologisk gourmetmad er booket til bryllupsrejse.
Jeg tror, at vi er klar.

Eller, nå nej, der er jo kjolen.

 

IMG_1470

 

Den er den, jeg vil løfte sløret (hø-hø) for. Den er nemlig hverken hemmelig eller hvid. Faktisk er det slet ikke nogen brudekjole.

Det er nemlig et tre-delt unika sæt, som bliver designet og skræddersyet m.m. af fantastiske stylist, designer m.m. Sara Lindgaard.

Uden at kende tekstilbranchen ind og ud, så tør jeg godt gætte på, at hun er en af de dygtigste tilrettere (eller hvad så noget hedder på fagsprog) her til lands.
Hun er ganske enkelt helt fænomenal til at få det tøj, hun syer, til at sidde guddommeligt på alverdens kvindekroppe.

Nå, men Sara har jo totalt tjek på alt det der med mode og stil og det hotteste hotte og cool og sår’n (og det kan du lige nu opleve live på video inde på Grøn Stue).

Så var det, at jeg til vores første kjolemøde proklamerede, at jeg gik efter noget genbrug, noget praktisk, noget økologisk, sådan lidt alfeagtigt, poetisk, feminint. Ikke hvidt og uden tyl, slør, fjer, marengs og den slag. Og havde tænkt mig at have flade Jesussandaler på dertil (de er for øvrigt ret skønne, hvis jeg selv skal sige det. Når nu man ikke er en stilet-pige).

Det tog Sara imidlertid uden at blinke. Hun kender mig nemlig ret godt. Det endte med, at jeg godt kunne relatere dybt og inderligt til, at jeg naturligvis havde brug for en hellang underkjole i fed silke. Must-have, ik’?

 

2013-06-10 08.15.18

Sara gik på jagt i genbrugsbutikkerne og fandt en superfin kniplet blonde, som du kan se på det første billlede, hvor den er in proces på vores tredje møde.

Til vores andet møde viste hun denne lille stofprøve af silken, som hun havde håndfarvet i te (økologisk, naturligvis). Billedet er ikke helt fair, for det ser helt fantastisk ud i virkeligheden.

Men, men silkeunderkjolen er jo kun inderste lag.

Ud over det kommer en slå-om-kjole, som sidder som en drøm. Det ved jeg med sikkerhed, for jeg har to i forvejen, efter samme mønster.

Den ene i sort, som jeg har optrådt i over 500 gange til mine skolekoncerter … og den holder endnu.

Den anden er i hvid hør med små diskrete perler og en flig af flænset tyl – en drøm af en sommerkjole. Men den får hård konkurrence nu. For Sara gik i sine gemmer og fandt det mest fantastiske stykke stof i en isblå bambusviskose (se den lille strimmel på billedet). Jeg er helt solgt til stang-lækker-lakrids, når det kommer til isblå. Jeg blev jo ekstra glad, for bambus er en bæredygtig afgørøde, og det gav god økologisk mening at bruge et stykke stof fra Saras fjerndepot frem for at gå ud og købe nyt. Ja, ja, bæredygtig eller hvad!?

 2013-06-10 08.14.44

Men, men, slå-om-kjolen er jo kun det midterste lag.

Det yderste lag … Mein Gott! Jeg troede ikke, at det var muligt.
Dén tager vi på lørdag her på bloggen. Stay tuned!

Forestil dig …

  • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
  • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
  • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
  • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

This Post Has 2 Comments
  1. Iiiih, hvor lyder det cool! Håber at vi må se det endelig resultat! Og endnu mere at I får et fantastisk øko-gourmet bryllup! 🙂

  2. @Karina, tusind tak, og jo, selvfølgelig – jeg har bare ikke fået kjolen endnu. Den blev færdig i går. Jeg skal hente den i dag 🙂
    KH Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top