skip to Main Content

Sund familie – sidste udkald

Nu rinder oktober snart ud, og det betyder også, at det er ved at være 11. time for at få fingre i oktober måneds tema i Grøn Stue.

Temaet er “Sund familie med superfood til immunforsvaret”.
Det handler om at knække koden til en hverdag uden sygdom, skranten, snot og hoste.
Nøglen ligger i tarmen. Ja, måske lidt nørdet, men det gør den altså.
En sund tarmflora er den bedste forudsætning for en sund og rask familie med overskud til det sjove (her er Kleenex, panodil og hostesaft ikke inkluderet).

 

Du kan booste tarmen på flere måder. Den billigste og mest direkte er ved at gå i køkkenet og lave dine egne mælkesyregærede grøntsager. Det er nemmere end du tror og garntrisse helt vildt meget sundere, end du nogensinde har drømt om. De syrlige strimler er noget af en velbevaret hemmelighed, men den skal du da ikke snydes for!

Der er også en smutvej, nemlig probiotika som kosttilskud. Men det er ikke lige meget, hvad du vælger. Og hvis du bare køber det samme og det samme, bliver tarmene ikke særlig inspirerede. Hvis du køber noget “slapt” probiotika, batter det ikke rigtig (og nej, det hjælper ikke rigtig at spise lidt yoghurt …).

 

 

Månedens tema i oktober fortæller dig præcis, hvad du skal gøre.
Al den viden kan blive din helt og aldeles gratis, hvis du for første gang melder dig ind i Grøn Stue seneste på onsdag.
For på torsdag d. 1.11. skifter vi til Novembers surprise-fødselsdags-party-tema med en overflod af gaver. Jeg glæder mig!!

Selvfølgelig, jeg skal da booste min families sundhed på den nemme måde. Fortæl mig mere om tema og klub, tak!


PS. Betyder det så, at du skal læse en heeeeel masse? NEJ! Du får nemlig også temaet som turboguide i form af lyd og video. Samt en praktisk oversigt, som er lige til at gå til.

Okay, lad mig høre mere om mine medlemsfordele!

 

 

PPS. Og hvis du nu egentlig bare synes, at det kunne være fedt, hvis du kunne spørge mig om ALT, hvad du har brug for at vide om netop dig og dine børn i forhold til sundhed og bæredygtigheden i netop jeres hverdag … ja så får du faktisk også det med, når du er medlem af Grøn Stue. Du har nemlig fri og ubegrænset adgang til at bruge min brevkasse i medlemsforum. Så bliver det ikke meget nemmere at få en sund og grøn dagligdag! 

Vildt, altså! Jeg skal da med i den klub NU!

 

This Post Has 2 Comments
  1. @Christina, den store vil gerne og den lille vil ikke.
    Ikke noget nyt under solen dér …
    Det kan blandes i råkost, spises som relish, dryppes med lidt æblesirup, puttes i madpandekager sammen med grøntsager … fantasien er den værste fjende her 🙂

    KH Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top