skip to Main Content

Sund familie – sidste udkald

Temaet i min nyeste guide er “Sund familie med superfood til immunforsvaret”.
Det handler om at knække koden til en hverdag uden sygdom, skranten, snot og hoste.
Nøglen ligger i tarmen. Ja, måske lidt nørdet, men det gør den altså.
En sund tarmflora er den bedste forudsætning for en sund og rask familie med overskud til det sjove (her er Kleenex, panodil og hostesaft ikke inkluderet).

Du kan booste tarmen på flere måder. Den billigste og mest direkte er ved at gå i køkkenet og lave dine egne mælkesyregærede grøntsager. Det er nemmere end du tror og garntrisse helt vildt meget sundere, end du nogensinde har drømt om. De syrlige strimler er noget af en velbevaret hemmelighed, men den skal du da ikke snydes for!

Der er også en smutvej, nemlig probiotika som kosttilskud. Men det er ikke lige meget, hvad du vælger. Og hvis du bare køber det samme og det samme, bliver tarmene ikke særlig inspirerede. Hvis du køber noget “slapt” probiotika, batter det ikke rigtig (og nej, det hjælper ikke rigtig at spise lidt yoghurt …).

 

 

Læs meget mere i guiden Sund familie med superfood til immunforsvaret.

PS

Og hvis du nu egentlig bare synes, at det kunne være fedt, hvis du kunne spørge mig om ALT, hvad du har brug for at vide om netop dig og dine børn i forhold til sundhed og bæredygtigheden i netop jeres hverdag … ja så får du faktisk også det med, når du er med i mit onlineunivers Grøn Stue.
Du har nemlig fri og ubegrænset adgang til at bruge min brevkasse i medlemsforum.
Så bliver det ikke meget nemmere at få en sund og grøn dagligdag!

Vildt, altså! Jeg skal da med i den klub NU!

 

This Post Has 2 Comments
  1. @Christina, den store vil gerne og den lille vil ikke.
    Ikke noget nyt under solen dér …
    Det kan blandes i råkost, spises som relish, dryppes med lidt æblesirup, puttes i madpandekager sammen med grøntsager … fantasien er den værste fjende her 🙂

    KH Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top