skip to Main Content

Onsdags-urten: Olivenblade

Oliven og ditto olien, den kender vi alle. Men olivenBLADE, hvad skal det nu til for?!

Såmænd, det er fordi olivenblade hæmmer bakterier og virus. Genial vækst den oliven! De kan bruges som te. Jeg har desværre ikke set dem til salg i Danmark (anyone?), men mon ikke det kommer. Indtil da kan du købe dem her hos detoxyourworld.com. Skriv “olive leaf” i søgefeltet, så kommer det. Af uransagelige grunde kan jeg ikke lave et direkte link. De er desværre ikke økologiske, det har jeg ikke kunnet opstøve.

Man kan godt købe olivenbladsekstrakt og -kapsler her i Danmark, men jeg er nu mere varm på den rene form. Det er en fordel at blande med andre urter! Du kan for eksempel lave en “Nice Cup of Tea” med temaet “Gå-væk-forkølelse” af olivenblade, hyldeblomster (tørrede, det kan købes), kamille og frisk ingefær. Man må gerne søde med honning, når drikken har nået nydelsestemperatur.

This Post Has 4 Comments
 1. hej Rose
  jeg bor i italien, Umbrien, og har her en olivenlund. Jeg høster – tørrer og knuser olivenblade og har med til veninderne i DK når jeg kommer dertil.
  jeg koger nogengange 100 blade i 2 liter vand i 15 min – køler – og drikker et glas om dagen. Forfriskende og styrker immumforsvaret, er anti-fungal og bakteriedræbende og nedsætter for højt BT.
  Sig til hvis du vil prøve.
  hjertelig hilsen, Mayadevi

   1. hvis du er interesseret kan jeg bringe nogle olivenblade med her fra vores olivenlund. Jeg kommer til DK – København – 7-14 december. Er i Århus 7.-9.
    Vi har netop høstet oliven og fået olie af vore økologisk passede træer.
    hjertelig hilsen, Mayadevi
    http://www.silentretreatcenter.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top