skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 41 – 2012

SPØRGSMÅL

Hej

Jeg vil lige høre, om du har en god ide til, hvor jeg kan skaffe flere opskrifter på mad til min dreng på 8 måneder  Dem i din bog er rigtig gode, men mangler lidt flere  Og har du et forslag til, hvad jeg kan erstatte kålrabi med? Det har jeg ikk kunne finde.

Kh J

 

SVAR

Kære J

Tak for dit spørgsmål og pæne ord til opskrifterne I min bog BABY.

Jeg vil anbefale dig Mettes Jensens bog “Vordende mødre og småbitte børn”. Den er udsolgt fra forlaget, men kan bestilles til dit lokale bibliotek (f.eks. via bibliotek.dk). Jeg er ikke enig i alt, hvad der står i bogen, men meget af det er rigtig godt, og de fleste af opskrifterne er meget anbefalelsesværdige.
Det vil nok være mit bedste bud.

Kålrabi er snart i sæson, lige som mange dejlige rodfrugter. I stedet for kålrabi kan du for eksempel bruge alle rodfrugter til dit barn 8-9 måneder. Du kan også bruge kartofler. Det kommer lidt an på, hvad det skal bruges til.

KH Rose

PS. A propos grøntsager; mælkesyregærede grøntsager er det nye upcoming darling inden for helsegastronomi. Det spår jeg i hvert fald. Du kan komme med på de sunde køkkennoder allerede nu, nemlig med denne måneds tema i Grøn Stue. Det handler om superfood til immunsystemet, og det er for hele familien.
Læs her, hvordan temaet kan blive dit – helt gratis!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top