skip to Main Content

Fedt nok – hele livet!

Her til morgen har alle de over 300 medlemmer af Grøn Stue fået septembers tema i indbakken, nemlig e-guiden:

FEDT NOK – HELE LIVET! Sundt fedt til far, mor og børn

 

Den er blevet til på baggrund af de mange, mange spørgsmål jeg har fået i tidens løb (ikke så lang tid egentlig, men mange spørgsmål!) om olier, fedstoffer, fiskeolie og deslige.
Som for eksempel:

  • Hvad må man stege i – og hvad duer ikke at stege i?
  • Hvor meget olie skal mit barn have?
  • Hvorfor anbefaler du fiskeolie?
  • Duer denne her fiskeolie?
  • Kender du denne her olie?
  • Får jeg nok sundt fedt?
  • Jeg spiser ret fedtfattigt, hvorfor taber jeg mig ikke?

– og en masse andre spørgsmål, hvor mit svar overrasker ved at involvere sundt fedt i en eller anden afskygning. For eksempel til dem med eksem, træthed, lav energi, hyppige infektioner, koncentrationsproblemer, hudproblemer og meget andet. Ofte må jeg også give et pip om, at der mangler nogle vigtige brikker, for at man overhovedet kan OPTAGE de olier, man køber i dyre domme. 

Så; hvis du sidder med nogle af de samme overvejelser eller er usikker på, at du og familien får det “rigtige” fedt i de rigtige mængder (og kan optage det!), så er dette tema helt klart noget for dig.

Det fortæller dig nemlig helt konkret, hvor meget og hvilke slags fedt hele familien har brug for, og hvordan I får det bedste ud af det.
Du får også at vide, hvilke typer fedt, som er decideret sundhedsskadelig, og hvilke der er guf for kroppen (og jeg kan næsten love, at du vil blive lidt overrasket her!)

Klik her og læs mere om det fede liv!

PS. Jeg har også udviklet en række familievenlige opskrifter, som gør det nemt at få dit barn til at spise sundt fedt. Dem får du selvfølgelig også. Blandt andet Kanon Kokoskugler, der smager som det pureste karamel …

PPS. Køb IKKE den der margarine … !

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top