skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 32 – 2012: sund solcreme

SPØRGSMÅL

Hej Rose,

Tak for min babybibel ‘BABY – 100% naturlig uden tilsætning’ !

Kan du fortælle mig, om der er nogen forskel på Derma’s Eco Baby Sollotion SPF30 og så de øvrige sollotions?

Derma’s sollotion SPF15 vil nemlig passe meget godt til hele familiens behov, men jeg vil ikke bruge den til min 10 måneder gamle datter, hvis ikke den er ligeså anbefalelsesværdig som Eco Baby SPF30…

Lige nu bruger hun Lavera Sun Sensitive Neutral solcreme SPF20, men jeg synes den er meget vanskelig at fordele på huden.

 

På forhånd tak – og god sommer!

Med venlig hilsen

M

SVAR

Kære M

Tak for dit spørgsmål ang. sund solcreme.

Der er forskel på Dermas solcremer. Derma Eco Baby Sollotion SPF30 indeholder hverken kemiske filtre eller filteret titanium dioxid på nanoform. Det gør til gengæld også, at det giver det famøse ”hvide lag” og tager lidt tid at smøre ud. Jeg bruger den dog uden problemer til min datter på 3 år. Endelig er den økologisk certificeret.
Så den ER mit bedste bud.

Dermas øvrige solcremer, for eksempel Sollotion SPF15 er med kemiske filtre. De er belastende for vandmiljøet. Til gengæld giver den ikke det der hvide lag.
Laveras solcreme er med titanium dioxid på nanoform. Det er uvist, om nanopartikler er sundhedsskadelige, men man har dem under kritisk lup.

KH Rose

Forestil dig …

  • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
  • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
  • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
  • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top