skip to Main Content

Vitaminer og Mineraler til Børn

Månedens Tema i marts 2012 i Grøn Stue bliver:

Vitaminer og Mineraler til Børn

Guiden giver dig svar på…..

 • hvilke vitaminer og mineraler, dit barn har brug for – og hvor meget
 • hvilke børnevenlige fødevarer, som er særligt rige på de forskellige vitaminer og mineraler
 • præcis hvilke kosttilskud, som er bedst til dit barn
 • om dit barn får nok byggesten til stærke knogler
 • hvad du skal gøre, hvis dit barn ikke gider spise sin vitaminpille

Guiden om børnevitaminer har fokus på børn 1-12 år.

Hvis du vil vide alt, hvad der er værd at vide om kosttilskud til babyer (0-12 måneder), så finder du det i min bog BABY.

This Post Has 5 Comments
 1. Jeg gleder meg til dette temaet! Og er spesielt opptatt hvordan jeg kan vite at mine barn får nok kalsium når de ikke drikker melk!

 2. Lyder spændede…glæder mig til at læse den..hvad med vitaminer og mineraler til de 3-5 årige..det vil jeg rigtig gerne vide lidt om også…KH Tina

 3. Det er hér jeg har de største problemer med mine omgivelser – med vitaminerne og kosttilskud. Jeg synes for alvor de giver folk grund til at rynke på næsen og synes man er mærkelig og fanatisk! Især efter TÆNKs tåbelige artikel (som du kom med et rigtig fint modsvar til), synes jeg kritikken har taget til. Så jeg glæder mig rigtig meget til dette tema! Jeg kunne godt tænke mig en lidt dybere indføring i, hvad de forskellige vitaminer gavner (altså fx. hvad er det nu helt præcist a-vitamin gør i kroppen…hvis altså ikke det er for omfattende..) – og hvilke konsekvenser en mangel kan have.
  Og i den forlængelse kunne det være rigtig dejligt at blive klogere på, hvordan man spotter et vitamin/mineral underskud hos sit barn. – og så selvfølgelig en gang for alle: Hvad er basispakken (både standardpakken og den udvidede pakke til ikke-mælkedrikkere) og hvornår tages hvad (og ikke mindst hvordan) i løbet af dagen. Herunder kunne det være skønt med lidt fifs til, hvordan man får vitaminpillerne og fiskeolien indenbords 🙂

  Kh Kirstine

 4. @Tina, tak for input, det er netop planen, at anbefalingerne i guiden skal være aldersopdelte.

  @Kirstine, tusind tak for mange gode forslag, det er skrevet bag øret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top