skip to Main Content

Økologisk høstmarked – det er NU!

Så er det i denne weekend, at der er økologiske høstmarkeder i hele landet.

Det plejer at være superhyggeligt for både voksne og børn!

På dette kort kan du finde den nærmeste gård – der er over 90 at vælge imellem!

I år er der fokus på økologiens betydning for natur og miljø. Så mange steder kan I komme på rundvisning med en vejleder fra Danmarks Naturfredningsforening.

I kan også bare klappe en gris, drikke en økobrus, hoppe i halmballer og shoppe økolækkerier.

Hvis du bor på Midtsjælland, kan jeg varmt anbefale Krogagergård ved Gyrstinge. De er supersøde på den helt rigtige økomåde. Og så har de et gigantisk udvalg af økologisk kød i alle afskygninger og udskæringer, som du forresten kan få leveret til døren, hvis du bor på Sjælland.

Hvor skal I hen?

Forestil dig …

 • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
 • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
 • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
 • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

This Post Has 5 Comments
 1. Øko-høstmarked er fantastisk – jeg var på Lindbjerg Gård nær Struer i vestjylland i går og blev forelsket i de mange grøntsager, geder, kæmpe søer og nysgerrige køer. Jeg elsker at komme helt tæt på de økologiske råvarer og møde menneskene, ildsjæle, der brænder for at fremstille ordentlige råvarer og bedre vilkår for mennesker og dyr!

  Overvejer om jeg kan nå at besøge endnu en øko-gård i dag 🙂

 2. Tak for det gode tip.. Nu skal vi på øko-høst-marked. Det bliver på gården ved Hjortshøj. Det lyder så hyggeligt, også for vores datter på 1 1/2. Det bliver efter hendes middagslur og vi glæder os..

  Tak!! Hav en dejlig søndag..
  Smil M..

 3. @Maria, det var så lidt – dejligt at det kan inspirere. Håber I har haft en hyggelig økodag i solen.

  @Marian, TO gårdbesøg, det kan man da kalde entusiasme. Vi kom ikke afsted i år – jeg var alene hjemme med Mirjam på 2 år i går, og vi havde vist mere brug for en hjemmedag end en ude-og-køre-bil dag. Vi kiggede på de lokale heste, plukkede blommer (der var sure) og hasselnødder (der var for små til nøddeknækkeren) og mødte en trilliard fasaner, som holder til overalt herude, især i baghaven, hvor de intetanende bliver proppet med majs hver dag…. det er snart jagtsæson!

 4. Vi er lige kommet hjem fra Krogerup Avlsgård (Årstidernes). Det var rigtig hyggeligt.

  Når lillemanden bliver lidt større, tror jeg vi kører til Krogagergård. Jeg synes de ring jeg har købt fra deres webshop er vildt gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top