skip to Main Content

Økologisk høstmarked – det er NU!

Så er det i denne weekend, at der er økologiske høstmarkeder i hele landet.

Det plejer at være superhyggeligt for både voksne og børn!

På dette kort kan du finde den nærmeste gård – der er over 90 at vælge imellem!

I år er der fokus på økologiens betydning for natur og miljø. Så mange steder kan I komme på rundvisning med en vejleder fra Danmarks Naturfredningsforening.

I kan også bare klappe en gris, drikke en økobrus, hoppe i halmballer og shoppe økolækkerier.

Hvis du bor på Midtsjælland, kan jeg varmt anbefale Krogagergård ved Gyrstinge. De er supersøde på den helt rigtige økomåde. Og så har de et gigantisk udvalg af økologisk kød i alle afskygninger og udskæringer, som du forresten kan få leveret til døren, hvis du bor på Sjælland.

Hvor skal I hen?

This Post Has 5 Comments
 1. Øko-høstmarked er fantastisk – jeg var på Lindbjerg Gård nær Struer i vestjylland i går og blev forelsket i de mange grøntsager, geder, kæmpe søer og nysgerrige køer. Jeg elsker at komme helt tæt på de økologiske råvarer og møde menneskene, ildsjæle, der brænder for at fremstille ordentlige råvarer og bedre vilkår for mennesker og dyr!

  Overvejer om jeg kan nå at besøge endnu en øko-gård i dag 🙂

 2. Tak for det gode tip.. Nu skal vi på øko-høst-marked. Det bliver på gården ved Hjortshøj. Det lyder så hyggeligt, også for vores datter på 1 1/2. Det bliver efter hendes middagslur og vi glæder os..

  Tak!! Hav en dejlig søndag..
  Smil M..

 3. @Maria, det var så lidt – dejligt at det kan inspirere. Håber I har haft en hyggelig økodag i solen.

  @Marian, TO gårdbesøg, det kan man da kalde entusiasme. Vi kom ikke afsted i år – jeg var alene hjemme med Mirjam på 2 år i går, og vi havde vist mere brug for en hjemmedag end en ude-og-køre-bil dag. Vi kiggede på de lokale heste, plukkede blommer (der var sure) og hasselnødder (der var for små til nøddeknækkeren) og mødte en trilliard fasaner, som holder til overalt herude, især i baghaven, hvor de intetanende bliver proppet med majs hver dag…. det er snart jagtsæson!

 4. Vi er lige kommet hjem fra Krogerup Avlsgård (Årstidernes). Det var rigtig hyggeligt.

  Når lillemanden bliver lidt større, tror jeg vi kører til Krogagergård. Jeg synes de ring jeg har købt fra deres webshop er vildt gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top