skip to Main Content

Stop pigeomskæring – og vind en BABY!

 

Forleden fik jeg denne besked:

“Kære Rose

Som trofast UNICEF-støtte er du blandt andet med til at beskytte tusindvis af piger, der risikerer at blive omskåret. Det skal du have en varm tak for! 

Hver dag får piger fjernet deres ydre kønsdele – ofte uden bedøvelse og med en sløv kniv. Jeg er netop vendt hjem fra Etiopien, hvor jeg mødte nogle af disse piger, og sjældent har jeg hørt så hjerteskærende beretninger. Pigerne kunne have mistet livet, og mange af dem kæmper nu med store smerter, når de skal lade vandet og have menstruation.

Den gode nyhed er, at vi kan afskaffe pigeomskæring. Takket være din støtte er vi allerede godt i gang. Og måske har du også lyst til at hjælpe pigerne ved at fortælle andre om den vigtige sag?

De bedste hilsner

Steen M. Andersen
Generalsekretær, 
UNICEF Danmark” 

– og dét vil jeg gerne!

stop pigeomskæring

Stop pigeomskæring nu

UNICEF har den viden og kompetence, som skal til for effektivt at afskaffe pigeomskæring via vidensdeling i små lokalsamfund.
UNICEF fortæller:
“De fleste piger bliver omskåret, fordi deres familie følger en gammel tradition og ikke kender til de farlige konsekvenser. Mange ser omskæring som en forudsætning for, at deres døtre kan blive gift og accepteret i lokalsamfundet.

Vi ved, at oplysning kan ændre traditionen! Siden 2008 er det lykkedes UNICEF og UNFPA (FN’s Befolkningsfond) at få 10.000 lokalsamfund i 15 afrikanske lande til at beslutte at afskaffe pigeomskæring. Med din hjælp kan vi fortsætte den positive udvikling og sammen afskaffe pigeomskæring inden for en generation!

Pigeomskæring skal stoppes, og vi ved hvordan. Men vi har brug for din hjælp!” 

Støt indsamlingen! Mindstebeløb er 50 kr. 

Ca. 75 % af UNICEFS indsamlede beløb går til direkte hjælpearbejde. Ca. 5 % går til administration og 20 % til markedsføring af kampagnerne og den slags.

Vil du hjælpe de små piger med at undgå dette frygtelige overgreb, som smerter dem dagligt, resten af livet?

Indsamlingen er afsluttet – tusind tak for alle bidrag!

 

PS
Vidste du for øvrigt, at jeg som erhvervssponsor giver UNICEF 5 kr. pr. måned pr. medlem af GRØN STUE ?
Det lyder måske ikke af særlig meget, men mange bække små … Grøn Stue donerede 42.195,00 kr. til Unicef for hele året 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top