skip to Main Content

Kig indenfor i Danmarks bedste økologiske modebutik

Du har måske gået forbi den flere gange uden rigtig at lægge mærke til den. Kælderbutikken Sungifu i Fiolstræde. Ren og enkel tager den lille hyggelige butik sig ud. Hos Sungifu finder du økologiske modetøj til kvinder og småbørn, kærligt og kræsent udvalgt af indehaveren Ingvild, som du sandsynligvis møder dernede.

Sungifu er en smuk oase helt uden formaldehyd, uden tungmetaller, uden nonylphenol og uden bomuld med sprøjtegifte på samvittigheden – kort sagt uden det, der lugter af i alle de andre modeshops på Strøget og i Strædet. Ingvild ved alt, hvad der er værd at vide om bæredygtig tekstilproduktion, og hun bliver hyppigt brugt som faglig konsulent til medier og studerende (og så er hun usædvanlig venlig, positiv og hjælpsom!).


Tøj og smykker fra sungifu.dk

Tøj og smykker fra Sungifu


Men ikke nok med at tøjet er garanteret uden problemkemi. Det er nemlig seriøst lækkert. Lige nu kan du for eksempel få luksus yoga- eller hjemmetøj med 50% rabat. Du kan svælge i lækre jeans fra Kuyichi og kernelæder uden problemkemi fra Swedish Hasbeens. Og til dem, der bruger bittesmå størrelser, er der lidt rabat på det fineste cashiama- og alpacha-uld. Gramse-gramse……

Ingvild har netop i dag fået en sending hjem fra svenske Camilla Norback, som laver ecochic fashion til kræsne kvinder. Lækre oversize T-shirts i forårsvenlige farver, med mange fine detaljer og i den überbløde kvalitet, som kun økologisk bomuld kan diske op med. Jeg var fristet. Men min mission var en anden. Den kan du høre om i morgen.

Tjek sungifu.dk og kig indenfor i Fiolstræde 9 i København.

Og husk konkurrencen, hvor du kan vinde nuser badedyr uden problemkemi! Der er frist til på mandag.

This Post Has 3 Comments
  1. Åh ja både Sungifu og Ingvild er vidunderligt! Elsker også den butik! Og Ingvild er nemlig lige ens drøm af en butiksejer, så sød og hjælpsom. Da jeg havde butik hjalp vi hinanden rigtigt meget, hun er virkelig skøn!

  2. Åh ja, jeg elsker også den butik. Har dog primært købt tøj til børnene og sukket over det til voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top