skip to Main Content

En svane i håret

Nogen har en fjer i hatten. Andre drømmer om måger i håret. Jeg stemmer for, at du putter en svane i håret.

Nærmere bestemt et svanemærket hårprodukt.
Endnu nærmere bestemt fra Zenz Organic Hair spritnye og længe ventede svanemærkede luksus hårplejeserie.
Helt præcist den del af serien, som bærer navnet Pure. Den er nemlig helt uden parfume, hverken syntetisk eller æteriske olier. Æteriske olier er nemlig mindst lige så allergifremkaldende som syntetisk parfume.

I serien Zenz Organic Hair Pure kan du få Shampoo, Conditioner (balsam), Treatment (kur), Styling Paste (god oversættelse savnes, men det får håret til at sidde godt, kan jeg bekræfte – jeg har testen den) og Wax (voks). Køb dem her på zenz.dk eller i en af Zenz fem saloner i Storkøbenhavn.

Serien lever op til de nyeste krav til svanemærket kosmetik (vedtaget 12. oktober 2010). Svanemærkede produkter er de mest miljøvenlige på markedet og lever op til en række – nu endnu mere strammede – krav til sundhed.

Jeg giver Zenz saloner en varm anbefaling. Enhver frisør kan groft sagt kalde sig økologisk, men Zenz har om nogen noget at have økologien i. Indehaveren Anne-Sophie Villumsen er en ildsjæl, som via sin egen virksomhed og en masse organisations- og bestyrelsesarbejde har gjort virkelig meget for at gøre frisørfaget grønnere og forbedre frisørfagets triste statistik med arbejdsbetingende skader på grund af skodkemi i hårprodukter. Hun har med rette modtaget flere priser for sit arbejde og hendes engagement gennemsyrer den behandling, du får i salonen.

(Og nej, jeg får ikke procenter, jeg vil bare gerne anbefale dem, som fortjener det!).

Forestil dig …

 • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
 • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
 • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
 • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

This Post Has 4 Comments
 1. Psssst..

  Vil bare lige nævne at hele denne skønne serie netop er blevet en del af Helsemarie.dk sortiment:):)
  Fik varerne på hylderne i sidste uge
  kh Johanna

 2. Hej Rose

  Har du også gode erfaringer med shampooen eller bruger du selv et andet mærke?

  Vh

 3. @MA, jo, jeg har selv brugt den og været glad for den. Jeg bruger sådan lidt forskelligt, men det er en, jeg bestemt godt kunne vende tilbage til.
  KH Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top