skip to Main Content

Video om Grøn Stue

Video Om Grøn Stue

Hvis du ligesom mig interesserer dig for et grønnere og mere kemifrit familieliv, men synes det kan være ret svært og forvirrende at finde ud af, hvad der er op og ned i sundhed og kemi til hele familien, så er denne lille video om Grøn Stue lige noget for dig!

 

 

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at du og jeg og vores børn hver dag alle sammen udsættes for kemikalier, som er skadelige både for os, vores børn og miljøet.
Og rigtig mange familier begynder også at vælge kemifrie og mere bæredygtige løsninger – både for deres helbred og velbefindende.
Men også fordi vi ikke ønsker at forurene så meget.

Problemet er bare, at det er enormt svært at finde hoved og hale i den konstante strøm af anbefalinger og råd, som man møder hver eneste dag.

Derfor har jeg lavet et kæmpe online univers, hvor du kan lære ALT om, hvordan du får en sundere og gladere familie ved at leve mere grønt, kemifrit og bæredygtigt.

Det online univers hedder Grøn Stue.

Hele min mission med Grøn Stue er, at du har et sted, hvor du altid kan få svar på alle dine spørgsmål omkring at leve grønnere og mere kemifrit i hverdagen i din familie.

Og det kan du vitterligt på Grøn Stue.
Det betyder, at du aldrig mere behøver at være i tvivl eller utryg!
F.eks. hvis dit barn bliver syg, eller du skal købe noget til familien og gerne vil være sikker på, at du vælger noget uden problemkemi.

Du kommer også med i et hjertevarmt og meget aktivt fællesskab af omkring 700 andre bæredygtige familier.

Læs her om alle dine medlemsfordele
– der er flere, end du tror!

video om Grøn Stue

 

PS
Vidste du, at på Grøn Stue får du – ud over guides til at leve en bæredygtig, sund og kemifri hverdag i din familie – også så mange rabatter i bæredygtige webshops, at det i sig selv betaler hele medlemsskabet for Grøn Stue?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top